Discord açılmıyor

Hangi interneti kullaniyorsunuz arkadaşlar ben Türk Telekom kullanıyorum mobil veride giriyor ama Wi-Fi'den bağlanıyor diye kalıyor girmiyor asla çözebilen nasıl çözdüğünü yazarsa sevinirim.

Teknik sıkıntı galiba Türkiye genelinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi interneti kullaniyorsunuz arkadaşlar ben Türk Telekom kullanıyorum mobil veride giriyor ama Wi-Fi'den bağlanıyor diye kalıyor girmiyor asla çözebilen nasıl çözdüğünü yazarsa sevinirim.

Edit: Discord destek mail attı Türk Telekom kullanan çoğu kişiden bu sorunla ilgili bilet aldık diye VPN kullanın diyorlar çözüm olarak sadece, bekleyeceğiz sanırım tek çare. Çünkü ben DNS değistirmek silmek yüklemek her seyi yaptım ama olmuyor maalesef.

Doğru bende Türk Telekom'um en iyisi VPN ile deneyeyim.

Türk Telekom kullanıp sorun yaşayanlar, çözüm güvenli interneti kapatmak. Sabahtan beri uğraşıyorum ben de VPN ile bağlanıyorum. Sonunda bir de böyle deneyeyim dedim ve çözüldü.

hangi interneti kullaniyorsunuz arkadaşlar ben türk telekom kullanıyorum mobil veride giriyor ama wifiden bağlanıyor diye kalıyor girmiyor asla çözebilen nasıl çözdüğünü yazarsa sevinirim.

edit: discord destek mail attı türk telekom kullanan çoğu kişiden bu sorunla ilgili bilet aldık diye vpn kullanın diyorlar çözüm olarak sadece, bekleyeceğiz sanırım tek çare. çünkü ben dns değistirmek silmek yüklemek her seyi yaptım ama olmuyor maal
Ben de Türk Telekom kullanıyorum ve güvenli interneti kapatarak sorunu çözdüm.

İnterneti güvenli internet olarak kullandığım için olma ihtimali % kaç.
%100

Son düzenleme:
Türk Telekom kullanıp sorun yaşayanlar, çözüm güvenli interneti kapatmak. Sabahtan beri uğraşıyorum ben de VPN ile bağlanıyorum. Sonunda bir de böyle deneyeyim dedim ve çözüldü.

Ben de Türk Telekom kullanıyorum ve güvenli interneti kapatarak sorunu çözdüm.

%100
Güvenli interneti kapattım, sorun hala devam ediyor. Bi' 10-15 dakika sonra mı düzelir ?

Guvenli interneti nasil kapatiyoruz? Ben denemistim bunu, Twitteri da acmiyordu ayni sekil ama bulamamistim. Nasil yapacagız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı