Discord açılmıyor

Son durum: Web ve bilgisayar sürümlerinde Discord'a erişim sorunları devam ediyor.

Az önce Türk Telekom müşteri hizmetleriyle görüştüm, onlarla alakalı bir durum değilmiş sadece beklememiz gerekiyor.
Güvenli interneti kapatmak Türk Telekom'dan oluyor değil mi yoksa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederiz kral inşallah düzelir hemen.

Çözülmedi şu an.

PC'den Kanada'nın VPN'sini ekledim ve başarıyla Discord'a girebildim artık Discord düzelene kadar VPN kullanayım en iyisi. D

Az önce Türk Telekom müşteri hizmetleriyle görüştüm onlarla alakalı bir durum değilmiş sadece beklememiz gerekiyor.

PC ağlarından VPN ekle işe yarıyor dene bence düzelene kadar kullanırsın.

PC'den Kanada'nın VPN'sini ekledim ve başarıyla Discord'a girebildim artık Discord düzelene kadar VPN kullanayım en iyisi. D

Şu an kullanıyorum, düzelene kadar mecbur kullanacağız.

Az önce Türk Telekom müşteri hizmetleriyle görüştüm, onlarla alakalı bir durum değilmiş sadece beklememiz gerekiyor.

Kral bana da aynı şeyi dediler de benim çok Türk Telekom kullanan arkadaşım girebiliyor tek bizde mi sorun var?

Twitter'dan ulaşabilen var mı yetkililere?

Güvenli interneti kapattım, sorun hala devam ediyor. Bi' 10-15 dakika sonra mı düzelir ?
Güvenli internetin kapalı olduğuna emin olduktan sonra modeminizi kapatıp açmayı deneyebilirsiniz. Hala olmuyorsa maalesef başka çözüm yolu bilmiyorum.

Nasıl ekleniyor?

Evet zaten gördüğüm kadarıyla sadece güvenli internet kullanan Türk Telekom kullanıcıları yaşıyor Discord sorununu.

Evet zaten gördüğüm kadarıyla sadece güvenli internet kullanan Türk Telekom kullanıcıları yaşıyor Discord sorununu.
Türk Telekom yanlışlıkla Discord'u güvenli internet moduna mı aldı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…