Çözüldü Discord açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emirhan543211

Hectopat
Daha fazla  
Discord böyle açılıp kalıyor bir türlü girmiyor, appdatayı sildim tekrar açtım, Discord'u silip tekrar yükledim, telefondan denedim, başka tarayıcardan girdim(Opera, Chrome, Brave) o da olmadı en son VPN açıp Opera'dan girdim o zaman girdi fakat VPN olduğu için internet çekmiyordu konuşamadık daha sonra hata verdi kapattım, bilgisayarıda yeniden başlattım bir türlü olmuyor. Bilen var mı? Arkadaşlarımdanda 2 kişide sorunsuz açılıyor 3 kişide de benim gibi oluyor.

Çözüm
Güvenli interneti kapatın sorun çözülecektir.

Bende de aynı sorun, Telekom'dan kaynaklı sanırım. Modeme bağlıyken girmiyor ve hücresel veriyle mobilden girebiliyorum.

Aynısı bende de var, her şeyi denedim girmiyor. Cepten Wi-Fi ile değil de mobil veri ile giriyor. Sanırım internet servis saglayıcı ile ilgili. Çözüm bulursan buradan paylaş lütfen.

Türk Telekom'u arayın güvenlı aıle paketını ıptal ettırın duzelıyor.

Aynısı bende de var, her şeyi denedim girmiyor. Cepten Wi-Fi ile değil de mobil veri ile giriyor. Sanırım internet servis saglayıcı ile ilgili. Çözüm bulursan buradan paylaş lütfen.

Bende de aynı sorun vardı bugün guvenlı aıle paketi tanımlanmıs ınternetıme o yuzden gırıs yapamadım ıptal ettırdım gırebılıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen Burak kardeşim. Güvenli internet protokolünü kapatınca sorun düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom yüzündenmiş aile profili güvenli hizmet aktif olmuş. Online işlemlere girip devre dışı bırakın veya Türk Telekom'u arayıp devre dışı bırakmasını söyleyin. Benim sorunum çözüldü bunu yapınca.

Arkadaşlar bende tt kullanıyorum ve mobilveri ile giriş yapılıyor ancak tt ile giremiyorum. Ben Afyon da yaşıyorum acaba sorun bölgesel mi?

EVET BENİMDE PROFİLİM AİLE PROFİLİNE GEÇMİŞ DEĞİŞTİRİNCE DÜZELTİ TEŞEKKÜRLER.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…