Çözüldü Discord açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emirhan543211

Hectopat
Daha fazla  
Discord böyle açılıp kalıyor bir türlü girmiyor, appdatayı sildim tekrar açtım, Discord'u silip tekrar yükledim, telefondan denedim, başka tarayıcardan girdim(Opera, Chrome, Brave) o da olmadı en son VPN açıp Opera'dan girdim o zaman girdi fakat VPN olduğu için internet çekmiyordu konuşamadık daha sonra hata verdi kapattım, bilgisayarıda yeniden başlattım bir türlü olmuyor. Bilen var mı? Arkadaşlarımdanda 2 kişide sorunsuz açılıyor 3 kişide de benim gibi oluyor.

- Discord 16.10.2023 14_52_13.png

Çözüm
Güvenli interneti kapatın sorun çözülecektir.

Turkcell Superonline kullananlar uygulamadan asistana "aile paketini kapat" deyin bir sayfaya yönlendiriyor oradan kapatabiliyorsunuz, öyle girdi DC'ye.

Aynı sorun bende de var 4 gundur ugrasıyorum guvenli interneti falan kapattırıdım ama yok her yolu denedim olmuyor.

4 Gündür aynı sorunu yaşıyorum her yolu denedim güvenli interneti felan hep kapattırıdım sildim baştan yukledım dns degıstım uyumluluk yaptım yok acılmıyor varmı tam cozumunu bılen yardımcı olabilir mi

Aynı sorun bende de var 4 gundur ugrasıyorum guvenli interneti falan kapattırıdım ama yok her yolu denedim olmuyor.

4 Gündür aynı sorunu yaşıyorum her yolu denedim güvenli interneti felan hep kapattırıdım sildim baştan yukledım dns degıstım uyumluluk yaptım yok acılmıyor varmı tam cozumunu bılen yardımcı olabilir mi
Ve internetim SÜPERONLİNE

Son düzenleme:
interneti türk telekom olan arkadaşlar uygulamada standart profil görünse bile sanırım güvenli internet açık kalıyor 444 1 444 ü arayarak ordan güvenli internet menüsünden güvenli internet profilini devredışı bırak diyerek sorunu çözebilirsiniz hat sahibinin tc sini istiyor kolay gelsin.

discord yeni güncellemesiyle 16 ekimden itibaren güvenli internet profilinden erişim sağlanamayacağı haberini öğrendim 192.168.1.1 (kontrol panelinden bunu yapamıyoruz arıyarak sms göndererek veya kullandığınız interntein mobil uygulaması üzerinden kapatabiliyorsunuz

Olmuyor yine kafayı yicem
Usta ben türktelekomum kapattım gırebılıyorum ama arkadaşımın superonlıne guvenlı ınternetı kapatı olmadı aradı musterı hızmetlerıyle gorustu kapalı dedıler 2-3 kere aradılar hem de ama yine de olmuyor süperonline da bir sıkıntı var. Musterı hızmetlerıne Discorda giremiyorum guvenlı ınternet profilinden dolayı dıyoruz discord ne diyor. Superonline da genel bi problem var. Şikayetvar.com'a yazacağız bırazdan sen de oradan şikayet et ki çeki düzen versinler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı