Yani biliyorsunuz ki Discord Türkiye'de yasaklandı isterseniz internete goodbyedpiturkey yazıp githubdakini kurabilirsiniz bu sayede VPN'e de gerek kalmaz.
Kurulumu:
Öncelikle indirmek için aşağı gidin ve mavi yazılı dolsyayı bulun.
O dosyayı indirin ve o dosyanın içindeki her şeyi yeni bir klasör açın ve ona taşıyın.
Sonra service.install.dnsderi.turkey.bat var.
Eki Görüntüle 2429893
O dosyayı yönetici olarak çalıştırın ve ortaya çıkan BAT dosyasına enter a basın ve sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın bu sayede VPN'e gerek kalmayacak.
Ek bilgi
Bilgisayarınız Windows 11 ise çalışmayabilir ama yine de deneyin
WinRAR gerekmektedir.
İyi oyunlar.
Bilgisayarım Windows 10 ancak, Hocam link yok?
Şu adımları izleyin hocam;Bilgisayarım Windows 10 ancak, Hocam link yok?
![]()
GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)
GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkeygithub.com
Şu adımları izleyin hocam;
Uygulamayı indirin> indirdiğiniz dosyaya sağ tıklayıp klasöre ayıkla> klasöre ayıklanan dosyayı açınız>service_install_dnsredir_turkey. CMD bu dosyaya sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın deyin ve CMD açılacak random bir tuşa basarsanız kendi inecektir. İşlem bu kadar.
Hocam klasörü indirip RAR'dan çıkardım ancak service_install_dnsredir_turkey. CMD bu dosya yok.
Su dosya var: Service_install_dnsredir_turkey
2. yazdığım dosyayı yönetici olarak açıp çalıştırdığımda CMD açıldı herhangi bir tuşa bastim ardından DC'yi açtım DC açılmadı yeniden başlattım aynı hatayı aldim şimdi PC sifirliyorum.
Hocam yeniden baslattigimi belirttim lütfen düzgün okurmusunuz, suan pc sifirliyorum halen tüm dosyalar silinip bulut üzerinden Windows indiriomPC'yi yeniden başlatmanız gerekiyor ilk önce, ondan sonra açılması lazim Discord'un.
O dosyada olur.Hocam klasörü indirip RAR'dan çıkardım ancak service_install_dnsredir_turkey.cmd bu dosya yok.
Su dosya var: Service_install_dnsredir_turkey
2. yazdığım dosyayı yönetici olarak açıp çalıştırdığımda CMD açıldı herhangi bir tuşa bastim ardından Dcyi açtım DC açılmadı yeniden başlattım aynı hatayı aldim şimdi PC sifirliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.