aliimrandogruu Femtopat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #1 RAM 16 gb 2133 mhz Ekran kartı Zotac rtx 3060 12 gb Anakart Msi b550 m pro vdh İşlemci ryzen 5 3600x Discord açıkken Valorant çöküyor. Çöktükten sonra kapatıyorum Discord'u, tekrar giriyorum oyuna, hiçbir sorun yok. Oyundayken tekrar açıyorum Discord'u yine çöküyor. Sebebi ne olabilir bilen varsa?
Discord açıkken Valorant çöküyor. Çöktükten sonra kapatıyorum Discord'u, tekrar giriyorum oyuna, hiçbir sorun yok. Oyundayken tekrar açıyorum Discord'u yine çöküyor. Sebebi ne olabilir bilen varsa?
OxgenMan Femtopat Katılım 17 Nisan 2025 Mesajlar 74 17 Nisan 2025 #2 GoodbyDpi Kullanıyorsanız Bazı Oyunlar İstemiyor Kullanmanızı Artı 0 Eksi
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.368 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #3 OxgenMan dedi: GoodbyDpi Kullanıyorsanız Bazı Oyunlar İstemiyor Kullanmanızı Genişletmek için tıkla... Alakası yok, Valorant'ta çalışıyor. Artı 0 Eksi
OxgenMan dedi: GoodbyDpi Kullanıyorsanız Bazı Oyunlar İstemiyor Kullanmanızı Genişletmek için tıkla... Alakası yok, Valorant'ta çalışıyor.
KS KS aliimrandogruu Femtopat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #4 OxgenMan dedi: Goodbydpi kullanıyorsanız bazı oyunlar istemiyor kullanmanızı. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI Discord ilk kapandığından beri kullanıyorum ayrıca hep açık zaten GoodbyeDPI Discord açıkken çöküyor. Artı 0 Eksi
OxgenMan dedi: Goodbydpi kullanıyorsanız bazı oyunlar istemiyor kullanmanızı. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI Discord ilk kapandığından beri kullanıyorum ayrıca hep açık zaten GoodbyeDPI Discord açıkken çöküyor.