Arkadaşlar peki buluna biliyor ise korunmanın yolları nelerdir? Ve hangi bilgilerime sıklıkla ulaşabiliyor ev adersim adım soy adım T.C. kimlik numarak ve bunların hepsi sadece Discord adından nasıl oluyor ve bu gerçekmiş nasıl kaçınabilirim?
İsim Soyisim gibi temel bilgilerinizi biliyor ise panelden sorgulayıp daha detaylı bilgileri bulabilirler. Anne Baba adınız, TC numaranız, ev adresiniz ve dahasıda mevcut. Bunlardan kaçamazsınız tek yapmanız gereken şey korkmamak.
Arkadaşlar peki buluna biliyor ise korunmanın yolları nelerdir? Ve hangi bilgilerime sıklıkla ulaşabiliyor ev adersim adım soy adım T.C. Kimlik numarak ve bunların hepsi sadece Discord adından nasıl oluyor ve bu gerçekmiş nasıl kaçınabilirim?
Arkadaşlar peki buluna biliyor ise korunmanın yolları nelerdir? Ve hangi bilgilerime sıklıkla ulaşabiliyor ev adersim adım soy adım T.C. kimlik numarak ve bunların hepsi sadece Discord adından nasıl oluyor ve bu gerçekmiş nasıl kaçınabilirim?
'Bilgilerim Discord sunucularinda geziyor, herhangi bir sunucuya katildigimda bana 11111111110 derler. Buralara gelmek kolay olmadi' demek isterdim açıkçası. Cok kolay T.C. Kimlik No umarim bunu yazdim diye basim belaya girmez. Kaynak:
'Bilgilerim Discord sunucularinda geziyor, herhangi bir sunucuya katildigimda bana 11111111110 derler. Buralara gelmek kolay olmadi' demek isterdim açıkçası. Cok kolay T.C. Kimlik No umarim bunu yazdim diye basim belaya girmez. Kaynak: