Discord ad soyad bulunabilir mi?

Arkadaşlar peki buluna biliyor ise korunmanın yolları nelerdir? Ve hangi bilgilerime sıklıkla ulaşabiliyor ev adersim adım soy adım T.C. kimlik numarak ve bunların hepsi sadece Discord adından nasıl oluyor ve bu gerçekmiş nasıl kaçınabilirim?

İsim Soyisim gibi temel bilgilerinizi biliyor ise panelden sorgulayıp daha detaylı bilgileri bulabilirler. Anne Baba adınız, TC numaranız, ev adresiniz ve dahasıda mevcut. Bunlardan kaçamazsınız tek yapmanız gereken şey korkmamak.

Arkadaşlar peki buluna biliyor ise korunmanın yolları nelerdir? Ve hangi bilgilerime sıklıkla ulaşabiliyor ev adersim adım soy adım T.C. Kimlik numarak ve bunların hepsi sadece Discord adından nasıl oluyor ve bu gerçekmiş nasıl kaçınabilirim?

Kaçınamazsın kimseye ne gerçek adını ne telefonunu kendinle alakalı hiçbir şeyi söyleme kahin olmadığı sürece bulamaz

Arkadaşlar peki buluna biliyor ise korunmanın yolları nelerdir? Ve hangi bilgilerime sıklıkla ulaşabiliyor ev adersim adım soy adım T.C. kimlik numarak ve bunların hepsi sadece Discord adından nasıl oluyor ve bu gerçekmiş nasıl kaçınabilirim?
Kaçınamazsın. Medya platformlarında kimse ile ismini dahi paylaşmazsan riski minimuma indirirsin.

'Bilgilerim Discord sunucularinda geziyor, herhangi bir sunucuya katildigimda bana 11111111110 derler. Buralara gelmek kolay olmadi' demek isterdim açıkçası. Cok kolay T.C. Kimlik No umarim bunu yazdim diye basim belaya girmez. Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

'Bilgilerim Discord sunucularinda geziyor, herhangi bir sunucuya katildigimda bana 11111111110 derler. Buralara gelmek kolay olmadi' demek isterdim açıkçası. Cok kolay T.C. Kimlik No umarim bunu yazdim diye basim belaya girmez. Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

On tane bir bir tane sıfır

Technopat Haberler

Geri
Yukarı