Hiç kullanmadım hocam ilk defa nitro ve gamepass sahibi olacağım.Xbox Game Pass Ultimate Nitro promosyonunu kullandığınız için şu anda yeni bir Nitro abonesiyseniz - bu promosyon için uygun değilsiniz ve Discord Hediye Envanterinizde bir hediye görmeyeceksiniz!Buna dikkat edin.
Hocam konunuzu inceledim fakat discord reedem code kısmı kullanılmıyor hesapta.Steelseries GG ile bedava Nitro alabilirsiniz.
Hiç kullanmadım hocam ilk defa Nitro ve Game Pass sahibi olacağım.
Steelseries hesabına bağlı epostayı doğruladın mı?Hocam konunuzu inceledim fakat discord reedem code kısmı kullanılmıyor hesapta.
Bağladım ama Discord'dan bir bağlantı yapmadım.Steelseries hesabına bağlı epostayı doğruladın mı?
Sorununu tam olarak anlamadım.Bağladım ama Discord'dan bir bağlantı yapmadım.
Hocam SteelSeries GG üzerinden e posta doğrulamasını yaptım fakat kod kullanılamıyor Discord hesabım 3 senelik olduğu için olabilir mi yeni üyeler için demiş yoksa Nitro için geçerli mi?Sorununu tam olarak anlamadım.
Neden kullanılamadığını bilemiyorum. Hiç nitro almamışsan kullanabilmen lazım.Discord hesabım 3 senelik olduğu için olabilir mi yeni üyeler için demiş yoksa Nitro için geçerli mi?
Hocam şuan nitro aldım ve Game Pass'i nereden alacağım?Hocam SteelSeries ile bedava alın Game Pass de bedavaya gelir.
Hocam Nitroyu aldım fakat şuan Hediye Envanterine gelmedi Game Pass nereden alabilirim?Neden kullanılamadığını bilemiyorum. Hiç nitro almamışsan kullanabilmen lazım.
Hocam Nitroyu aldım fakat şuan Hediye Envanterine gelmedi Game Pass nereden alabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.