Discord alternatifi platform önerisi

1Fatih0

Centipat
Daha fazla  
Bildiginiz gibi Discord'un yasagi var o yüzden giremiyoruz. Simdi bende MC sunucusu acmayi dusunuyorum. Eskiden girerdim DC'ye MC sunucularina yazardim sunucu kuracağım gelmek isteyen var mı diye. İsteyenleri kendi sunucuma cekerdim. Orada takilirdik ama dedigim gibi şu an Discord yok. Discord yerine herkesin bildigi Discord gibi bir uygulama var mı ama bilindik olmasi lazim ki icinde cok fazla oyuncu olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiginiz gibi Discord'un yasagi var o yüzden giremiyoruz. Simdi bende MC sunucusu acmayi dusunuyorum. Eskiden girerdim DC'ye MC sunucularina yazardim sunucu kuracağım gelmek isteyen var mı diye. İsteyenleri kendi sunucuma cekerdim. Orada takilirdik ama dedigim gibi şu an Discord yok. Discord yerine herkesin bildigi Discord gibi bir uygulama var mı ama bilindik olmasi lazim ki icinde cok fazla oyuncu olsun.
Hocam DC kullanılıyor zaten hala, DNS değiştirerek girebilirsiniz.

Bir dönem buradan adam buluyordum göz atabilirsin

Kullanıcısının fazla olduğunu sanmıyorum ama Revolt var discorda çok benziyor.

Hocam DNS degistirince internet hizi cok yavalsiyor bayağıdır DC girmiyorum hala kullaniliyorsa VPN'le girebilirim.

Hayır hocam herhangi 3. parti uygulama kullanmadan işi halledebilirsiniz. Denetim Masası \ Ağ ve Internet \ Ağ Bağlantıları. Kullandığınız internete sağ tıkla özellikler deyin. Sonrasında resimdekilerinin aynılarını uygulayın.

Dosya Ekleri

• 1734124118658.png
    1734124118658.png
    18,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 1734124130882.png
    1734124130882.png
    16,5 KB · Görüntüleme: 32

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı