Discord alternatifi uygulama önerisi

Arkadaşlar, WhatsApp'ı denedim fakat bilgisayardan telefon ekranına paylaşım yapamadım. Yapabilsem bile hem kendi sesimi hem de oyunun sesini aynı anda karşı tarafa aktarabileceğinden emin değilim. Guilded'te aynı şekilde bir kullanıcı telefonda diğer kullanıcı bilgisayarda olacak onu Roblox girişi istediği için kullanamamıştım VPN ile tekrar hesap oluşturmayı denerim olmazsa.
Bunun aktarımını sağlayabilecek bir uygulama lazım. En iyisi bu iş için Discord idi.
Google Meet dene, web üzerinden giriliyor.
Roblox'la girmenin nesi sorun ki? Adamlar hesap açmak için e-posta bile istemiyor.
Bir uygulamaya giriş yapabilmek için neden oyun platformu kullanayım ki?

Google Meet dene, web üzerinden giriliyor.

Bir uygulamaya giriş yapabilmek için neden oyun platformu kullanayım ki?

Hocam, bu sizin görüşünüz olabilir ama ben bir oyuncuyum ve bana göre en iyi iletişim platformu guilded. Bu platformu tercih etme sebebim, bana oldukça kolay bir giriş imkanı sunması ve oynadığım oyunlarla entegrasyon sağlaması. Örneğin, şu an Rainbow Six: Siege. Hesabımı Guilded'a bağladım, böylece oyuna kolayca giriş yapabiliyorum.
Guilded, yüksek kaliteli ses iletişimi sunarken, arka planda oyun oynarken bile RAM'i çok az kullanıyor. Bu sayede oyun deneyimim kesintisiz ve kaliteli bir hale geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı