nVerr Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #1 Spotify'dan şarkı dinliyorum, dinlerken her 10 saniye de bir şarkı duruyor. Discord'dan kırmızı bir bildirim geldi biz durdurduk gibisinden ama neden olduğunu anlamadım ilk defa az önce oldu. Ne yapmam lazım? Çok sinir bozucu bir durum
Spotify'dan şarkı dinliyorum, dinlerken her 10 saniye de bir şarkı duruyor. Discord'dan kırmızı bir bildirim geldi biz durdurduk gibisinden ama neden olduğunu anlamadım ilk defa az önce oldu. Ne yapmam lazım? Çok sinir bozucu bir durum
KS KS nVerr Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #11 DarkMen dedi: O halde sorun düzenlene kadar şarkıyı, YouTube, YouTube Music vb. gibi platformlardan izleyebilirsiniz. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Bir şey daha sormak istiyorum, Spotify uygulamasından mı giriyorsunuz yoksa web üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın cevap vermeyi unutmuşum Uygulama üzerinden giriyorum. metaldemir dedi: https://support.discord.com/hc/tr/articles/115002872212-Spotify-Otomatik-Durdurma Şöyle bir şey paylaşılmış fakat kesin çözüm nedir emin değilim. Çoğu zaman mikrofon algılama dB seviyesi ile oynayarak sorunu önlüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, olayı çözdüm. Kendi kendine çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2024 Artı 0 Eksi
DarkMen dedi: O halde sorun düzenlene kadar şarkıyı, YouTube, YouTube Music vb. gibi platformlardan izleyebilirsiniz. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Bir şey daha sormak istiyorum, Spotify uygulamasından mı giriyorsunuz yoksa web üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın cevap vermeyi unutmuşum Uygulama üzerinden giriyorum. metaldemir dedi: https://support.discord.com/hc/tr/articles/115002872212-Spotify-Otomatik-Durdurma Şöyle bir şey paylaşılmış fakat kesin çözüm nedir emin değilim. Çoğu zaman mikrofon algılama dB seviyesi ile oynayarak sorunu önlüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, olayı çözdüm. Kendi kendine çözüldü.
İ İsa Nesim Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #12 Discord hesabınızın Spotify bağlantısını keserseniz sorun çözülür. Artı 0 Eksi
Eneskrkc Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #13 Ses ve görüntüden giriş duyarlılığını otomatik ayarlanın tikini açın düzelecektir. Artı 0 Eksi
KS KS nVerr Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #14 Eneskrkc dedi: Ses ve görüntüden giriş duyarlılığını otomatik ayarlanın tikini açın düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Eski bir konu artık bir sorun yok hocam Artı 0 Eksi
Eneskrkc dedi: Ses ve görüntüden giriş duyarlılığını otomatik ayarlanın tikini açın düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Eski bir konu artık bir sorun yok hocam