Discord aynı mailde birçok hesap kullanma

Candravero

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Ben Discord hesabımı tek bir mailde birden fazla hesabımı değiştirdim, eski hesabımı geri alamadığım için yenisini bu maile kayıt ettirdim. Böylece iki tane hesabımı tek bir tane aynı mailde kullanmış oldum. İkinci hesabımı mevcut kayıtlı mailde halen kullanmaktayım.
Bir tane mailim olduğu için ve her şeyim kişisel bilgiler, uygulamalar vb. hepsi onda kayıtlı olduğu için yenisini tercih etmedim.

Sizce herhangi bir sorun çıkartır mı? (şimdiye dek herhangi bir problemle karşılaşmadım.)

Dosya Ekleri

• resim_2024-02-08_221212474.png
    resim_2024-02-08_221212474.png
    22 KB · Görüntüleme: 153
  • resim_2024-02-08_221251254.png
    resim_2024-02-08_221251254.png
    21,7 KB · Görüntüleme: 134
Merhaba,
Ben Discord hesabımı tek bir mailde birden fazla hesabımı değiştirdim, eski hesabımı geri alamadığım için yenisini bu maile kayıt ettirdim. Böylece iki tane hesabımı tek bir tane aynı mailde kullanmış oldum. İkinci hesabımı mevcut kayıtlı mailde halen kullanmaktayım.
Bir tane mailim olduğu için ve her şeyim kişisel bilgiler, uygulamalar vb. hepsi onda kayıtlı olduğu için yenisini tercih etmedim.

Sizce herhangi bir sorun çıkartır mı? (şimdiye dek herhangi bir problemle karşılaşmadım.)

Giriş yaparken sorun yaşamazsanız sıkıntı yok.
Önerim yeni mail açıp ona kaydetmen.

Giriş yaparken sorun yaşamazsanız sıkıntı yok.
Önerim yeni mail açıp ona kaydetmen.
Hocam son sorum var, aynı e-postamda kalmaya devam ederse hesap kitlenme ya da devre dışı bırakılma gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
Olmayacaksa değiştirmeme gerek yoktur teşekkür ederim yanıtın için.

hocam son sorum var, aynı e-postamda kalmaya devam ederse hesap kilitlenme ya da devre dışı bırakılma gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
Olmayacaksa değiştirmeme gerek yoktur teşekkür ederim yanıtın için.

Discord bunu fark ederse bug olarak kabul edecek ve yan hesabını büyük ihtimal devre dışı bırakır. Bence değiştirmeni öneririm.
İyi günler.

Discord bunu fark ederse bug olarak kabul edecek ve yan hesabını büyük ihtimal devre dışı bırakır. Bence değiştirmeni öneririm.
İyi günler.
hocam söylemeyi unutmuşum kusura bakmayın; yepyeni hiç dc bağlanılmamış bir tane mailime ekledim.
Şimdiye dek sorun çıkmadı, sadece mail değişimi bilgilendirme postasını yeni mailime aldım o garibime gitti.

Dosya Ekleri

• resim_2024-02-21_185956335.png
    resim_2024-02-21_185956335.png
    29,7 KB · Görüntüleme: 114
Hocam söylemeyi unutmuşum kusura bakmayın; yepyeni hiç DC bağlanılmamış bir tane mailime ekledim.
Şimdiye dek sorun çıkmadı, sadece mail değişimi bilgilendirme postasını yeni mailime aldım o garibime gitti.

Pardon geç gördüm. Normal durumda olduğunu söyleyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı