Discord bağlantı kopuyor

Daha fazla  
Oyun oynarken arkadan Discord'da kulaklık ile konuşuyorum. Belli bir süre sonra ekran donup uzun cızırtılı bir ses geliyor, ekran düzelip ses kesilince ne ses geliyor, ne de gidiyor.
Kulaklığı takıp çıkartınca düzeliyor ama kısa bir süre sonra tekrarlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun bana ekran kartından gibi geldi. Benim eski laptopta başarısız bir OC denemem olmuştu onda da aynı şekilde OC yaptıktan sonra anında ekran titremeye başladı ses cızırtı yaptı. Ekran geldi ancak ses gelmedi. OC yaptıysanız ya da OC yapılmış bir model aldıysanız bundan dolayı olabilir belki. Bu sorun boştayken de gerçekleşiyor mu yoksa sadece yük bindirince mi oluyor? Eğer yükte oluyorsa bir furmark testi de yaparak kesinleştirebiliriz. Ayrıca sisteminizi de yazarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz.

Monster Abra A5 v19.2.4 daha 2 hafta önce aldım. 32 GB RAM 1TB SSD 12. Nesil 12500H ve 3050 Ti Max-P ekran kartı var.
Oynadığım oyun LoL. Önceden LoL'ün kendi sesli sohbetini kullanıyordum hiçbir sorunla karşılaşmamıştım. Bugün ilk kez LoL oynarken Discord ile konuşunca dediğim sıkıntı oldu.

Laptop un fan hızı dışında başka hiçbir ayarını değiştirmedim.

Bir de ekran kartının güncellemesi gelmişti Game Ready Sürücüsü diye ama yapmamıştım etkisi var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…