İstenmediğin yerde ne olursa olsun bulunmayacaksın. Adamlar seni banlamış, yasaklamış, umursamamış sen burada çare arıyorsun. Boş ver. Haksızlık yapan haksızlık yaşamadan ölmez. Ben şahsen istenmediğim yerde 1 salise durmam. Bu ister internet ister gerçek hayatta söz konusu olsun. Hiç fark etmiyor.
Sistem de bunun sen olduğunu algılamaz ama şüpheli davranırsan "Burada bir şeyler dönüyor" hatası alırsın hesap patates olur. Fake hesap patates olur, ana hesap değil.
Adamlar beni ne istiyor ne istemiyor. Daha yeni girdiğin sunucudan "yastık kafa" diye bir nedenle banlanmak... Yazı yazma yasağı mı var? Dedim ki "... Sunucusundan ban yedim". Bunun nesi yasak? Bir de reklam değil o sunucuya kendileri bile davet vermişler.
DISBOARD, herkese acik Discord sunucularini listeleyen topluluktur. Ilgilerinize gore Discord sunucularini arayabilirsiniz. Kumar, Anime, Muzik vb. gibi. Listelenen muthis sunuculari bul ve bazilarin…
disboard.org
Al buradan ister yabancı ister Türk insanlarla tanışabilir, kaynaşabilirsin. Allah CC aşkına, kibirli insanların biryerlerini kaldırmayın.
Bu arada istersen Furkang7#2380 discord adresim bu. İstediğin zaman mesaj atabilirsin kardeşim.