OrhanBaba Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 276 Çözümler 2 18 Ekim 2020 #1 Hesabım ban yedi ve içinde bana ait olan çok sevdiğim bir sunucu var. Onu nasıl kurtarabilirim?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #2 Nasıl ban yedin? Kurtaramıyorsun diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Staken Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 175 18 Ekim 2020 #3 OrhanBaba dedi: Hesabım ban yedi ve içinde bana ait olan çok sevdiğim bir sunucu var. Onu nasıl kurtarabilirim? Genişletmek için tıkla... Hesabın tam olarak neden dolayı ban yedi belki açtırabilirsin. Artı 0 Eksi
OrhanBaba dedi: Hesabım ban yedi ve içinde bana ait olan çok sevdiğim bir sunucu var. Onu nasıl kurtarabilirim? Genişletmek için tıkla... Hesabın tam olarak neden dolayı ban yedi belki açtırabilirsin.
KS KS OrhanBaba Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 276 Çözümler 2 18 Ekim 2020 #4 Paveloyd dedi: Nasıl ban yedin? Kurtaramıyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Staken dedi: Hesabın tam olarak neden dolayı ban yedi belki açtırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde ban sebebi bir sucuya girdiğimde yaş doğrulaması istemesi ve takmadığımdan 3 yaş işaretlemiş olmam saçma taraf şu hesap 4 yıldır açık. Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Nasıl ban yedin? Kurtaramıyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Staken dedi: Hesabın tam olarak neden dolayı ban yedi belki açtırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde ban sebebi bir sucuya girdiğimde yaş doğrulaması istemesi ve takmadığımdan 3 yaş işaretlemiş olmam saçma taraf şu hesap 4 yıldır açık.
Staken Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 175 18 Ekim 2020 #5 OrhanBaba dedi: Şu şekilde ban sebebi bir sucuya girdiğimde yaş doğrulaması istemesi ve takmadığımdan 3 yaş işaretlemiş olmam saçma taraf şu hesap 4 yıldır açık. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
OrhanBaba dedi: Şu şekilde ban sebebi bir sucuya girdiğimde yaş doğrulaması istemesi ve takmadığımdan 3 yaş işaretlemiş olmam saçma taraf şu hesap 4 yıldır açık. Genişletmek için tıkla...
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #6 OrhanBaba dedi: Şu şekilde ban sebebi bir sucuya girdiğimde yaş doğrulaması istemesi ve takmadığımdan 3 yaş işaretlemiş olmam saçma taraf şu hesap 4 yıldır açık. Genişletmek için tıkla... Onu Discord'un ekibine yazın sizden kimliğinizle beraber bir fotoğraf isteyecekler atarsanız çözerler. Artı 0 Eksi
OrhanBaba dedi: Şu şekilde ban sebebi bir sucuya girdiğimde yaş doğrulaması istemesi ve takmadığımdan 3 yaş işaretlemiş olmam saçma taraf şu hesap 4 yıldır açık. Genişletmek için tıkla... Onu Discord'un ekibine yazın sizden kimliğinizle beraber bir fotoğraf isteyecekler atarsanız çözerler.