erkekavcisii
Decipat
Ban yediğim hesaptan o sunucuya girebilir miyim? Sebepsiz yedim. O sunucuyla vakit geçiriyordum 
VPN açıp girebiliyorsunuz sanırım.Ban yediğim hesaptan o sunucuya girebilir miyim? Sebepsiz yedim. O sunucuyla vakit geçiriyordum![]()
VPN açıp girebiliyorsunuz sanırım.
işe yaramadı denedim.VPN açıp girebiliyorsunuz sanırım.
Buda işe yaramadı.Ancak yeni hesap açıp, onla VPN açtıktan sonra sunucuya girebilirsiniz. Bazı sunucular VPN kapattıktan sonra otomatik ban atıyor.
Ban yediğim hesaptan o sunucuya girebilir miyim? Sebepsiz yedim. O sunucuyla vakit geçiriyordum![]()
maalesef hep mobil veriyle giremem.Yeni bir hesap açıp o hesaba mobil veri ile girmelisin daha sonrasında sunucuya katılabilirsin ama o hesabı kullancaksan mobil veri kullanman lazım yoksa yine banlanıyorsun.
Kısacası o hesaba Wi-Fi ile girme.
Ban kaldirildigi halde bazen sunucuya giremiyorsun, VPN o zaman ise yarıyor.VPN açıp girebiliyorsunuz sanırım.
Ne yapıcam?Ban kaldirildigi halde bazen sunucuya giremiyorsun, VPN o zaman ise yarıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.