Çözüldü Discord banlanmadığım halde sunucuya giriş yapamıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jasoon

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selam. Yaklaşık 1 2 saat önce moderatör olduğum sunucuda otomatik olarak banlandım, birçok yöntem denedim fakat hiçbiri işime yaramadı. Bu konu hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    9,9 KB · Görüntüleme: 325
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selam. Yaklaşık 1 2 saat önce moderatör olduğum sunucuda otomatik olarak banlandım, birçok yöntem denedim fakat hiçbiri işime yaramadı. Bu konu hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi?
Sunucu sahibi ile iletişime geçin ban yetkisi olan birisi yapmıştır.

Ban yediyseniz ban kalkmadığı sürece çözüm yok, sunucu sahibine söyleyin açsın.
Sunucudan kimse banlamamış beni. Az önce konuştuğumda banım açılmıştı, banlar kısmında gözükmüyordum fakat hâlâ giremiyorum sunucuya aynı yazı aynı problem.

Sunucudan kimse banlamamış beni. Az önce konuştuğumda banım açılmıştı, banlar kısmında gözükmüyordum fakat hâlâ giremiyorum sunucuya aynı yazı aynı problem.
Yan hesabınız peki? Yan hesap banlanırsa aynı ip adresine sahip diğer tüm hesaplar sorun yaşar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…