Bilgisayara format sonrası böyle bir şey yaşamaya başladım. Discord küçük şekilde başlatılıyor. Ben daha büyük ama tam ekran olamayacak şekilde başlamasını istiyorum. Her PC'yi açtığımda kenarlardan çekerek büyültüyorum ama bir daha ki açılışında benim büyülttüğüm haliyle açılmıyor.
Aşağıda kırmızı ile çizdiğim benim istediğim boyut diyelim, ben her PC'yi başlattığımda istediğim boyutta başlamasını ayarlayabilir miyim?
Evet; bu durum dosya ve diğer programlarda da çalışıyor, bilmeyenler öğrensin. Durum farklı bir şeyden kaynaklanmıyorsa bunu yapman sorunu çözecektir, @Anydactly.
Evet; bu durum dosya ve diğer programlarda da çalışıyor, bilmeyenler öğrensin. Durum farklı bir şeyden kaynaklanmıyorsa bunu yapman sorunu çözecektir, @Anydactly.
Anladım. Öyle başlaması için Discord ekranını bahsettiğim gibi büyütüp/küçültüp istediğin boyuta getirip sürekli o şekilde kullanman gerekiyor. Çünkü boyut değişirse son boyut neyse o şekilde başlatır. Başka bir yöntemi var mıdır bilemiyorum.
Anladım. Öyle başlaması için Discord ekranını bahsettiğim gibi büyütüp/küçültüp istediğin boyuta getirip sürekli o şekilde kullanman gerekiyor. Çünkü boyut değişirse son boyut neyse o şekilde başlatır. Başka bir yöntemi var mıdır bilemiyorum.