Discord bedava 1 aylık Nitro nasıl alınır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aktif bu kampanyayı kullanan olarak söylüyorum. Kart bilgilerini giriyorsun senden 105 TL çekiyor, 2 dakika sonra iade ediyor ve toplamda 2 ay, 1'i ücretsiz olmak üzere Discord Nitro kazanıyorsun.

Hocam sonra iade eder mi ona göre alacağım?

Emin misiniz? Param az çünkü idareli kullanmam lazım 105 TL gitmesin sonra
Eminim.

Aktif bu kampanyayı kullanan olarak söylüyorum. Kart bilgilerini giriyorsun senden 105 TL çekiyor, 2 dakika sonra iade ediyor ve toplamda 2 ay, 1'i ücretsiz olmak üzere Discord Nitro kazanıyorsun.

Eminim.

Tamamdır babamdan bir ricada bulunayim az para yollasın olunca haber ederim.

Hocam 2 3 dakika içerisinde iade geliyor korkmayın.

13 dk oldu gelmedi?

Eminim.

13 dk oldu gelmedi?

Cevap verir misin?

Eminim.

Cevap verir misin?

Eminim.

Cevap versene yoksa iptal edeceğim dedim param az iade etmedi.

Cevap versene iptal edeceğim yoksa param az dedim iade gelir dedin hani nerdee?

Son düzenleme:
13 dk oldu gelmedi?

13 dk oldu gelmedi?

Cevap verir misin?

Cevap verir misin?

Kardesım o para gelir sen Discord'dan Nitro aboneligi kismindan faturana bak yanlıslıkla deneme degilde almıs olabilirsin en az 20 kere yaptım bu islemi en az 2 dakikada geliyor para hesabına.

13 dk oldu gelmedi?

13 dk oldu gelmedi?

Cevap verir misin?

Cevap verir misin?

Dostum ilk başta dedim 1 ay satın alman lazım ki 1 ay bedava gelsin.

Kardesım o para gelir sen Discord'dan Nitro aboneligi kismindan faturana bak yanlıslıkla deneme degilde almıs olabilirsin en az 20 kere yaptım bu islemi en az 2 dakikada geliyor para hesabına.

Böyle yazıyor

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    66,5 KB · Görüntüleme: 57
Ya olmaz ki böyle zaten para yok sürünüyoruz iptal ettim gelmedi yav nasıl yav.

Kardeş sana sordum aldım param boşa gitti hakkımı helal etmiyorum nasıl insansın yav ne kandırıyorun beni.

Paramı yollar mısın senin yüzünden kandım sana dedim param yok zor aldım babamdan yazıklar olsun lütfen rica ediyorum paramı yolla.

Paramı verin sizin yüzünüzden yerre girsin Nitro'da Discord'da o para bana lazımdı.

Dolandırdın beni paramı verir misin?

@antoniomontana

@antoniomontana @arifince03 paramı yollayın.

İademi aldım hakkım haram olsuz ikinizede @arifince03 @antoniomontana

Kardesim ben mi sana al dedim he ne bu lanetler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı