BAYPANDA99 Femtopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #21 Benim telim yok kartım yok bende 1 ay ücretsin Nitro hediye etti nasıl yapabilirim lütfen cevaplayın.
Benim telim yok kartım yok bende 1 ay ücretsin Nitro hediye etti nasıl yapabilirim lütfen cevaplayın.
TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 26 Mayıs 2021 #22 Ya hocam gerçekten çok mu zor Ininal'dan bir sanal kart açıp kullanmak. Sizin niyetiniz farklıydı bence.
Ya hocam gerçekten çok mu zor Ininal'dan bir sanal kart açıp kullanmak. Sizin niyetiniz farklıydı bence.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #23 @BAYPANDA99 Annenizin, babanızın telefonuna ininal Cüzdan uygulamasını indirip sanal kart oluşturup yapabilirsiniz.
@BAYPANDA99 Annenizin, babanızın telefonuna ininal Cüzdan uygulamasını indirip sanal kart oluşturup yapabilirsiniz.
BAYPANDA99 Femtopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #24 Efe10 dedi: @BAYPANDA99 annenizin, babanızın telefonuna ininal cüzdan uygulamasını indirip sanal kart oluşturup yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Babamın telefonundan sanal kart oluşturabilirim. Babam gilde telefona izin vermiyor almama. Son düzenleme: 27 Mayıs 2021
Efe10 dedi: @BAYPANDA99 annenizin, babanızın telefonuna ininal cüzdan uygulamasını indirip sanal kart oluşturup yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Babamın telefonundan sanal kart oluşturabilirim. Babam gilde telefona izin vermiyor almama.