norven Picopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 101 Çözümler 3 11 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar sunucumda birisi örneğin 2 ay süredir kaldı, ona otomatik rol verme nasıl yapılır? Ben eskiden bir botla yapmıştım ama botun adını unuttum.
Arkadaşlar sunucumda birisi örneğin 2 ay süredir kaldı, ona otomatik rol verme nasıl yapılır? Ben eskiden bir botla yapmıştım ama botun adını unuttum.
Çözüm asd674 11 Nisan 2022 norven dedi: Arkadaşlar sunucumda birisi örneğin 2 ay süredir kaldı, ona otomatik rol verme nasıl yapılır? Ben eskiden bir botla yapmıştım ama botun adını unuttum. Genişletmek için tıkla... Dyno ile yapabilirsiniz.
norven dedi: Arkadaşlar sunucumda birisi örneğin 2 ay süredir kaldı, ona otomatik rol verme nasıl yapılır? Ben eskiden bir botla yapmıştım ama botun adını unuttum. Genişletmek için tıkla... Dyno ile yapabilirsiniz.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 11 Nisan 2022 #2 norven dedi: Arkadaşlar sunucumda birisi örneğin 2 ay süredir kaldı, ona otomatik rol verme nasıl yapılır? Ben eskiden bir botla yapmıştım ama botun adını unuttum. Genişletmek için tıkla... Süre değilde xp ile artması uygun olur mu? Artı 0 Eksi
norven dedi: Arkadaşlar sunucumda birisi örneğin 2 ay süredir kaldı, ona otomatik rol verme nasıl yapılır? Ben eskiden bir botla yapmıştım ama botun adını unuttum. Genişletmek için tıkla... Süre değilde xp ile artması uygun olur mu?
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2022 #3 norven dedi: Arkadaşlar sunucumda birisi örneğin 2 ay süredir kaldı, ona otomatik rol verme nasıl yapılır? Ben eskiden bir botla yapmıştım ama botun adını unuttum. Genişletmek için tıkla... Dyno ile yapabilirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
norven dedi: Arkadaşlar sunucumda birisi örneğin 2 ay süredir kaldı, ona otomatik rol verme nasıl yapılır? Ben eskiden bir botla yapmıştım ama botun adını unuttum. Genişletmek için tıkla... Dyno ile yapabilirsiniz.
KS KS norven Picopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 101 Çözümler 3 11 Nisan 2022 #4 asd674 dedi: Dyno ile yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... He aynen Dyno ile yapılıyordu, çözüldü olarak işaretlenebilir. Artı 0 Eksi
asd674 dedi: Dyno ile yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... He aynen Dyno ile yapılıyordu, çözüldü olarak işaretlenebilir.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 11 Nisan 2022 #5 norven dedi: He aynen Dyno ile yapılıyordu, çözüldü olarak işaretlenebilir. Genişletmek için tıkla... Sen işaretleyebilirsin. Artı 0 Eksi
norven dedi: He aynen Dyno ile yapılıyordu, çözüldü olarak işaretlenebilir. Genişletmek için tıkla... Sen işaretleyebilirsin.