Rioyumben Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 450 Çözümler 7 23 Ağustos 2021 #1 Merhaba Discord herkese mesaj atıyor benim hesabımdan nasıl olabilir bu? Şifreyi değiştirdim yine aynısı oldu. Son düzenleme: 23 Ağustos 2021
Merhaba Discord herkese mesaj atıyor benim hesabımdan nasıl olabilir bu? Şifreyi değiştirdim yine aynısı oldu.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2021 #2 Tokeniniz çalınmıştır, şifrenizi değişin. Artı 0 Eksi
rihenh Kilopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 679 Çözümler 4 23 Ağustos 2021 #3 Hesabınız çalınmış olabilir mi? Şifrenizi değiştirmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Rioyumben Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 450 Çözümler 7 23 Ağustos 2021 #4 EKAloji dedi: Tokeniniz çalınmıştır, şifrenizi değişin. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim. rihenh dedi: Hesabınız çalınmış olabilir mi? Şifrenizi değiştirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Değiştirdim. Artı 0 Eksi
EKAloji dedi: Tokeniniz çalınmıştır, şifrenizi değişin. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim. rihenh dedi: Hesabınız çalınmış olabilir mi? Şifrenizi değiştirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Değiştirdim.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 23 Ağustos 2021 #5 Bazılarında oluyor ama çözüm yok galiba E posta adresinizi değiştirin bir. Artı 0 Eksi
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2021 #6 Rioyumben dedi: Değiştirdim. Değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Sorun kalmadı o zaman, tabii token tekrar çalınmazsa. Artı 0 Eksi
Rioyumben dedi: Değiştirdim. Değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Sorun kalmadı o zaman, tabii token tekrar çalınmazsa.
KS KS Rioyumben Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 450 Çözümler 7 23 Ağustos 2021 #7 EKAloji dedi: Sorun kalmadı o zaman, tabii token tekrar çalınmazsa. Genişletmek için tıkla... Değiştirdikten sonra tekrar oldu sorun o. PC de virüs olması imkansız format atalı 2 gün olmadı. Ayrıca 3.parti bir yazılım da kullanmıyorum. Artı 0 Eksi
EKAloji dedi: Sorun kalmadı o zaman, tabii token tekrar çalınmazsa. Genişletmek için tıkla... Değiştirdikten sonra tekrar oldu sorun o. PC de virüs olması imkansız format atalı 2 gün olmadı. Ayrıca 3.parti bir yazılım da kullanmıyorum.
K KFCM Picopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #8 Rioyumben dedi: Değiştirdikten sonra tekrar oldu sorun o. PC de virüs olması imkansız format atalı 2 gün olmadı. Ayrıca 3.parti bir yazılım da kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bana da bir ara olmuştu biri oto mesaj atıyordu virüs linkli büyük ihtimalle hacklendiniz formatla silinmeyen virüslerde var bir taratın derim. (kurulum dosyasına saklanangiller) Artı 0 Eksi
Rioyumben dedi: Değiştirdikten sonra tekrar oldu sorun o. PC de virüs olması imkansız format atalı 2 gün olmadı. Ayrıca 3.parti bir yazılım da kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bana da bir ara olmuştu biri oto mesaj atıyordu virüs linkli büyük ihtimalle hacklendiniz formatla silinmeyen virüslerde var bir taratın derim. (kurulum dosyasına saklanangiller)
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2021 #9 Rioyumben dedi: Değiştirdikten sonra tekrar oldu sorun o. PC de virüs olması imkansız format atalı 2 gün olmadı. Ayrıca 3.parti bir yazılım da kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Başta türlü imkanı yok çalınmasının, tarayıcı ile mi giriyorsunuz uygulama ile mi? Artı 0 Eksi
Rioyumben dedi: Değiştirdikten sonra tekrar oldu sorun o. PC de virüs olması imkansız format atalı 2 gün olmadı. Ayrıca 3.parti bir yazılım da kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Başta türlü imkanı yok çalınmasının, tarayıcı ile mi giriyorsunuz uygulama ile mi?
468409 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.296 Çözümler 4 Yer Papua Yeni Gine Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #10 Rioyumben dedi: Değiştirdikten sonra tekrar oldu sorun o. PC de virüs olması imkansız format atalı 2 gün olmadı. Ayrıca 3.parti bir yazılım da kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam adam tokeninizi almış. Bana göre şifre veya mail değiştirmek bir şey ifade etmiyor. Bence hesap değiştirin. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Rioyumben dedi: Değiştirdikten sonra tekrar oldu sorun o. PC de virüs olması imkansız format atalı 2 gün olmadı. Ayrıca 3.parti bir yazılım da kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam adam tokeninizi almış. Bana göre şifre veya mail değiştirmek bir şey ifade etmiyor. Bence hesap değiştirin.