Rioyumben Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 450 Çözümler 7 23 Ağustos 2021 #1 Merhaba Discord herkese mesaj atıyor benim hesabımdan nasıl olabilir bu? Şifreyi değiştirdim yine aynısı oldu. Son düzenleme: 23 Ağustos 2021
Merhaba Discord herkese mesaj atıyor benim hesabımdan nasıl olabilir bu? Şifreyi değiştirdim yine aynısı oldu.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 23 Ağustos 2021 #11 Merhabalar, Senden önüne sözleşme gibi bir şey çıkaran bir sunucuya katıldın mı? Onlar da sebep olabiliyor. Artı 0 Eksi
Merhabalar, Senden önüne sözleşme gibi bir şey çıkaran bir sunucuya katıldın mı? Onlar da sebep olabiliyor.
KS KS Rioyumben Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 450 Çözümler 7 23 Ağustos 2021 #12 KFCM dedi: Bana da bir ara olmuştu biri oto mesaj atıyordu virüs linkli büyük ihtimalle hacklendiniz formatla silinmeyen virüslerde var bir taratın derim. (kurulum dosyasına saklanangiller) Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum Windows orijinal yükleniyor. Artı 0 Eksi
KFCM dedi: Bana da bir ara olmuştu biri oto mesaj atıyordu virüs linkli büyük ihtimalle hacklendiniz formatla silinmeyen virüslerde var bir taratın derim. (kurulum dosyasına saklanangiller) Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum Windows orijinal yükleniyor.
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.205 Makaleler 1 Çözümler 13 23 Ağustos 2021 #13 Token çalınmış, yeni hesaba geçmen en mantıklısı. İstediğini değiştir düzelmeyecek. Artı 0 Eksi
L Lycus Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.654 Makaleler 1 Çözümler 8 23 Ağustos 2021 #14 Atılan mesaj tam olarak ne? Atılan mesajın ne olduğunu bilmeden herhangi bir şey tarafından hesabının tokeni çalındı mı çalınmadı mı bilemeyiz. Artı 0 Eksi
Atılan mesaj tam olarak ne? Atılan mesajın ne olduğunu bilmeden herhangi bir şey tarafından hesabının tokeni çalındı mı çalınmadı mı bilemeyiz.
K KFCM Picopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #15 333365 dedi: Merhabalar, Senden önüne sözleşme gibi bir şey çıkaran bir sunucuya katıldın mı? Onlarda sebep olabiliyor. Genişletmek için tıkla... +Bende böyle sunucuya katıldım nerden duydun bunu ? Artı 0 Eksi
333365 dedi: Merhabalar, Senden önüne sözleşme gibi bir şey çıkaran bir sunucuya katıldın mı? Onlarda sebep olabiliyor. Genişletmek için tıkla... +Bende böyle sunucuya katıldım nerden duydun bunu ?
KS KS Rioyumben Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 450 Çözümler 7 23 Ağustos 2021 #16 333365 dedi: Merhabalar, Senden önüne sözleşme gibi bir şey çıkaran bir sunucuya katıldın mı? Onlar da sebep olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır şu an sadece kendi sunucum. Lycus dedi: Atılan mesaj tam olarak ne? Atılan mesajın ne olduğunu bilmeden herhangi bir şey tarafından hesabının tokeni çalındı mı çalınmadı mı bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Link atmayayım şimdi tıklayan olabilir. Ama arkadaşım tıkladı. Steam hesabı patladı. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
333365 dedi: Merhabalar, Senden önüne sözleşme gibi bir şey çıkaran bir sunucuya katıldın mı? Onlar da sebep olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır şu an sadece kendi sunucum. Lycus dedi: Atılan mesaj tam olarak ne? Atılan mesajın ne olduğunu bilmeden herhangi bir şey tarafından hesabının tokeni çalındı mı çalınmadı mı bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Link atmayayım şimdi tıklayan olabilir. Ama arkadaşım tıkladı. Steam hesabı patladı.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 23 Ağustos 2021 #17 @Nahri, Bence de. Token olayı sıkıntılı, çözümü yeni hesap gibi duruyor. Artı 0 Eksi
K KFCM Picopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #18 Rioyumben dedi: Sanmıyorum Windows orijinal yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Token almış o zaman %99..099. Artı 0 Eksi
Rioyumben dedi: Sanmıyorum Windows orijinal yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Token almış o zaman %99..099.
KS KS Rioyumben Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 450 Çözümler 7 23 Ağustos 2021 #19 Nahri dedi: Token çalınmış, yeni hesaba geçmen en mantıklısı. İstediğini değiştir düzelmeyecek. Genişletmek için tıkla... Şimdi iki adımlı doğrulamayı açtım authenticator ile bir kez daha olursa mecburen öyle yaparım. Artı 0 Eksi
Nahri dedi: Token çalınmış, yeni hesaba geçmen en mantıklısı. İstediğini değiştir düzelmeyecek. Genişletmek için tıkla... Şimdi iki adımlı doğrulamayı açtım authenticator ile bir kez daha olursa mecburen öyle yaparım.
4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 23 Ağustos 2021 #20 Normal de şifren değiştiğinde otomatik olarak değişir ama galiba sana bir virüs girmiş . Artı 0 Eksi