Discord benim hesabımdan herkese mesaj atıyor

Rioyumben

Kilopat
Merhaba
Discord herkese mesaj atıyor benim hesabımdan nasıl olabilir bu? Şifreyi değiştirdim yine aynısı oldu.

Son düzenleme:
Hayır şu an sadece kendi sunucum.

Link atmayayım şimdi tıklayan olabilir. Ama arkadaşım tıkladı. Steam hesabı patladı.
Discordun bütün her şeyini silin. Bazı token loggerler discordun içine gizleniyor şifreyi değiştirdiğiniz zaman bile alınabiliyor. Her şeyi sildiğinizde emin olduktan sonra şifreyi değiştirebilirsiniz.

@KFCM, Klasik bilindik bir yöntem, o sözleşme imzalatan sunucu sahipleri token hesap için kullanıyorlar. O tarz sunuculara katılmayın.

Şimdi iki adımlı doğrulamayı açtım authenticator ile bir kez daha olursa mecburen öyle yaparım.

Yeni hesap aç. Bana da oldu bedava VP ister misin falan diyordu tıklamadım hiç engelledim direkt.

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord'un bütün her şeyini silin. Bazı token loggerler Discord'un içine gizleniyor şifreyi değiştirdiğiniz zaman bile alınabiliyor. Her şeyi sildiğinizde emin olduktan sonra şifreyi değiştirebilirsiniz.

PC format attım. Kurulum dosyasının içinde virüs olması imkansız. DC de yeni yükledim.

@KFCM, Ben de sanmıyorum da gene de katılmamanızı tavsiye ederim.

Gerçi onaylı sunucu herhalde 50 bin kişi arasında benim tokene göz koymazlar.

Yeni hesap aç tokeni almışlar buna benzer mesaj atıyolar kurtarmak zor.
Yeni hesap açsa da çözülmez. Eğer şifre değiştirdiyse ve bir daha tokeni alındıysa demek ki dosya bir yerlere gizlenmiş discordun dosyalarında olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…