Discord benzeri bir uygulama yapılsa kullanır mıydınız?

ilkaygul

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Front-End Developer
Bir süredir bireysel olarak Discord benzeri bir uygulama üzerinde çalışıyorum ve bu projede ciddi seviyede ilerleme katettiğimi söyleyebilirim.

Projem, Discord'un sunduğu temel işlevlerin neredeyse tamamını karşılıyor. Altyapı tarafında ise güvenli bir mikroservis mimarisi kurdum. Bu sırada da Instagram üzerinden paylaştığım videolarla geliştirme sürecini aktarıyordum. Uygulamayı 26 Eylül'de kapalı betaya çıkardım ve şu anda yaklaşık 800 kayıtlı kullanıcıya ulaştım. Konunun reklam konusuna dönmesini istemediğim için detaylara girmiyorum, ancak yakın zamanda mobil ve masaüstü tüm platformlarda çıkış yapmayı planlıyorum. Mobil ve masaüstü uygulamaları hazır durumda ve şu anda bot sistemi üzerinde çalışıyorum.

Benim merak ettiğim konu ise şu: Bu uygulamayı kullanır mıydınız?

Bir süredir bireysel olarak Discord benzeri bir uygulama üzerinde çalışıyorum ve bu projede ciddi seviyede ilerleme katettiğimi söyleyebilirim.

Projem, Discord'un sunduğu temel işlevlerin neredeyse tamamını karşılıyor. Altyapı tarafında ise güvenli bir mikroservis mimarisi kurdum. Bu sırada da Instagram üzerinden paylaştığım videolarla geliştirme sürecini aktarıyordum. Uygulamayı 26 Eylül'de kapalı betaya çıkardım ve şu anda yaklaşık 800 kayıtlı kullanıcıya ulaştım. Konunun reklam konusuna dönmesini istemediğim için detaylara girmiyorum, ancak yakın zamanda mobil ve masaüstü tüm platformlarda çıkış yapmayı planlıyorum. Mobil ve masaüstü uygulamaları hazır durumda ve şu anda bot sistemi üzerinde çalışıyorum.

Benim merak ettiğim konu ise şu: Bu uygulamayı kullanır mıydınız?

İnsanların yıllardır bildiği uygulamayı terk edeceğini düşünmüyorum. Millet uygulamayı sevmese yasak geldiğinde VPN ile kullanmaya devam etmezlerdi. Şahsen bende kullanmazdım farklı bir uygulama. Zaten piyasada bin bir türlü varyasyonu var uygulamanın. Tutsa senin uygulamandan önce ilk onlar kullanılırdı zaten.

Element'i bile bırakıp lokale (Nextcloud etc.) geçen biri olarak, hayır, kullanmazdım. Yine bir şans verebilirdim tıpkı Revolt gibi alternatiflere verdiğim gibi ama Discord gibi moderasyonu güç ve paralı özelliklerin bile yetersiz kaldığı bir platform yaptıysanız maalesef WhatsApp bile şu an daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Var zaten dostum, aynı benzeri de şimdi Discord'la geldik. Önceden RaidCall, TeamSpeak3 kullanırdık. Kimsenin bırakacağını sanmam Discord'u.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bir şans verirdim demeniz için ne gibi özellikler olmasını beklersiniz bu tarz bir uygulamada?

Peki bir şans verirdim demeniz için ne gibi özellikler olmasını beklersiniz bu tarz bir uygulamada?
Kullanıcıların şu an geçmeme sebebi genel olarak alışkanlık ve kurulu düzen. Daha iyi özellikler mevcut uygulamalar zaten var. İnsanlar alıştıklarından devam ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı