Anlamadım ya. Benim internette iyi kızın interneti de iyi, kaliteyi 1080 gösterse de bazen karıncalaşıyo kapa aç yapınca düzeliyor.Enteresan bizde hiç olmadı. Maç yayınları oyun yayınları sorunsuz şimdilik. İnterneti kötü olan var o hariç.
Skype denedik ama ekran paylaşıyor iletişim var ama ekranın sesini paylaşmıyorSkype iyidir güzel sunucuları var beğenmezseniz guilded ki ben şahsen skype kullanıyorum guildedı beğenmedim ancak guilded tam discord havasında.
Ya şimdi Skype denedik ama ekranın sesteyiz ama izlediğimiz filmin sesi birimize gitmiyorEğer ekran paylaşarak film izleyecekseniz Guilded önermem. Durduk yere kaliteyi bir anda bozuyor, uzun süre yayın açık kaldığında ses teklemeleri oluyor. Biz de Skype üzerinden izliyoruz genelde. Ses, görüntü kalitesi iyi.
Skype da paylaştığın görüntünün sesini de kası taraf ile paylaşıyor mu bakın kendi sesimizi kastetmiyorum paylaştığımız görüntünün filmin sesiniBen Skype kullanıyorun. Görüntü kalitesi kötü ama idare ediyor.
Sadece izlemek istediğin platformun ekranını verince ses geliyordu sanırsam.Skype denedik ama ekran paylaşıyor iletişim var ama ekranın sesini paylaşmıyor
Ya şimdi Skype denedik ama ekranın sesteyiz ama izlediğimiz filmin sesi birimize gitmiyor
Skype da paylaştığın görüntünün sesini de kası taraf ile paylaşıyor mu bakın kendi sesimizi kastetmiyorum paylaştığımız görüntünün filmin sesini
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.