n0vaz Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 376 Çözümler 5 16 Ocak 2025 #11 Alternatif olarak Nerimity var. Nerimity
1.4T MultiAir Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 298 17 Ocak 2025 #12 Oğuzhan18 dedi: Enteresan bizde hiç olmadı. Maç yayınları oyun yayınları sorunsuz şimdilik. İnterneti kötü olan var o hariç. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ya. Benim internette iyi kızın interneti de iyi, kaliteyi 1080 gösterse de bazen karıncalaşıyo kapa aç yapınca düzeliyor.
Oğuzhan18 dedi: Enteresan bizde hiç olmadı. Maç yayınları oyun yayınları sorunsuz şimdilik. İnterneti kötü olan var o hariç. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ya. Benim internette iyi kızın interneti de iyi, kaliteyi 1080 gösterse de bazen karıncalaşıyo kapa aç yapınca düzeliyor.
DoruT4Y Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #13 ömer faruk turan123 dedi: Skype iyidir güzel sunucuları var beğenmezseniz guilded ki ben şahsen skype kullanıyorum guildedı beğenmedim ancak guilded tam discord havasında. Genişletmek için tıkla... Skype denedik ama ekran paylaşıyor iletişim var ama ekranın sesini paylaşmıyor 1.4T MultiAir dedi: Eğer ekran paylaşarak film izleyecekseniz Guilded önermem. Durduk yere kaliteyi bir anda bozuyor, uzun süre yayın açık kaldığında ses teklemeleri oluyor. Biz de Skype üzerinden izliyoruz genelde. Ses, görüntü kalitesi iyi. Genişletmek için tıkla... Ya şimdi Skype denedik ama ekranın sesteyiz ama izlediğimiz filmin sesi birimize gitmiyor MelihGkk dedi: Ben Skype kullanıyorun. Görüntü kalitesi kötü ama idare ediyor. Genişletmek için tıkla... Skype da paylaştığın görüntünün sesini de kası taraf ile paylaşıyor mu bakın kendi sesimizi kastetmiyorum paylaştığımız görüntünün filmin sesini Son düzenleme: 19 Ocak 2025
ömer faruk turan123 dedi: Skype iyidir güzel sunucuları var beğenmezseniz guilded ki ben şahsen skype kullanıyorum guildedı beğenmedim ancak guilded tam discord havasında. Genişletmek için tıkla... Skype denedik ama ekran paylaşıyor iletişim var ama ekranın sesini paylaşmıyor 1.4T MultiAir dedi: Eğer ekran paylaşarak film izleyecekseniz Guilded önermem. Durduk yere kaliteyi bir anda bozuyor, uzun süre yayın açık kaldığında ses teklemeleri oluyor. Biz de Skype üzerinden izliyoruz genelde. Ses, görüntü kalitesi iyi. Genişletmek için tıkla... Ya şimdi Skype denedik ama ekranın sesteyiz ama izlediğimiz filmin sesi birimize gitmiyor MelihGkk dedi: Ben Skype kullanıyorun. Görüntü kalitesi kötü ama idare ediyor. Genişletmek için tıkla... Skype da paylaştığın görüntünün sesini de kası taraf ile paylaşıyor mu bakın kendi sesimizi kastetmiyorum paylaştığımız görüntünün filmin sesini
1.4T MultiAir Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 298 19 Ocak 2025 #14 DoruT4Y dedi: Skype denedik ama ekran paylaşıyor iletişim var ama ekranın sesini paylaşmıyor Ya şimdi Skype denedik ama ekranın sesteyiz ama izlediğimiz filmin sesi birimize gitmiyor Skype da paylaştığın görüntünün sesini de kası taraf ile paylaşıyor mu bakın kendi sesimizi kastetmiyorum paylaştığımız görüntünün filmin sesini Genişletmek için tıkla... Sadece izlemek istediğin platformun ekranını verince ses geliyordu sanırsam.
DoruT4Y dedi: Skype denedik ama ekran paylaşıyor iletişim var ama ekranın sesini paylaşmıyor Ya şimdi Skype denedik ama ekranın sesteyiz ama izlediğimiz filmin sesi birimize gitmiyor Skype da paylaştığın görüntünün sesini de kası taraf ile paylaşıyor mu bakın kendi sesimizi kastetmiyorum paylaştığımız görüntünün filmin sesini Genişletmek için tıkla... Sadece izlemek istediğin platformun ekranını verince ses geliyordu sanırsam.