Discord benzeri uygulama önerisi

hüsambabba

Centipat
Daha fazla  
Discord kapatıldıktan sonra konuşmak ve mesajlaşmak için yeni bir uyguluma arıyorum. TS3'ü denedim sevmedim. Türkçe arayüzlü oyun oynarken sesli ve yazılı sohbet edebileceğim RAM'e çok yük yapmayan PC için uygulama önerir misiniz?

Guilded, Revolt, Skype, TeamSpeak.

Alternatiflerinin hiç biri tam olarak Discord seviyesinde değil. Yeterlilik anlamında en yakın Guilded ama Roblox ile kayıt zorunluluğu var.

Revolt var, tam yeterli bir sistem değil henüz. Kullanım anlamında en yakını bu. Rus akınıyla serverları çökme noktasına gelmişti.

Türkiye'deyken ben hala Discord kullanıyordum. Warp'ın DNS moduyla VPN'siz bağlanabiliyordum. Ama eğer olurda DNS modu işe yaramazsa, Warp Zero Trust ile sadece Discord için VPN ayarlayabiliyorsun. Aşağıdaki rehberi takip edersen, sadece Discord VPN üzerinden ağa çıkar, kalan her şey normal devam eder. Dolayısıyla oyunlarda ping vs yaşamazsın.

Discord kapatıldıktan sonra konuşmak ve mesajlaşmak için yeni bir uyguluma arıyorum. TS3'ü denedim sevmedim. Türkçe arayüzlü oyun oynarken sesli ve yazılı sohbet edebileceğim RAM'e çok yük yapmayan PC için uygulama önerir misiniz?

Guilded ve Skype.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı