Discord Beta kullanıcısı nasıl ounur?

448206

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba,
Discord yanlış hatırlamıyorsam 2 yıldır belirli insanlara beta kullanıcısı veriyor. Bu kullanıcılar 3-4 ay sonra gelecek özellikleri önceden kullanabiliyor, test ediyor ve Discord'a bug veya öneri bildiriyor. En iyi örnek Banner ve About Me özellikleri. Ancak benim için bu özellikler değil, 3 yıldır kullandığım Discord'a katkıda bulunmak önemli. Nasıl beta kullanıcısı olabilirim? (Telefonda Google Play'de beta sürümünü indir seçeneği var, onunla alakası yok.) Çok kaynak araştırdım ancak bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim

Google Play üzerinden uygulamanın sayfasına giderseniz, beta sürümünü indirebileceğiniz bir ibare ile karşılaşırsınız. Alakası yok dediğiniz seçenek üzerinden indirebilirsiniz.

Google Play üzerinden uygulamanın sayfasına giderseniz, beta sürümünü indirebileceğiniz bir ibare ile karşılaşırsınız. Alakası yok dediğiniz seçenek üzerinden indirebilirsiniz.
Dediğim gibi ben ondan kast etmiyorum. Dikkatli okursanız o apayrı bir özellik.

Dediğim gibi ben ondan kast etmiyorum. Dikkatli okursanız o apayrı bir özellik.
Bir uygulamanın beta sürecine katılmak için, öncelikle o uygulamanın beta sürümünü edinmiş olmalısınız. Yıllardır İnstagram için aynı yöntemle beta testi yapıyorum.

Bir uygulamanın beta sürecine katılmak için, öncelikle o uygulamanın beta sürümünü edinmiş olmalısınız. Yıllardır Instagram için aynı yöntemle beta testi yapıyorum.

Zaten Beta uygulaması yüklü. Asıl olay Beta kullanıcısı ünvanını nasıl alacak olmam.

Discord Beta:

Discord Alpha(Canary):

Bildiğim kadarıyla bir yere katılmanıza gerek yok. Clienti yükleyip devam ediyorsunuz.

Zaten Beta uygulaması yüklü. Asıl olay Beta kullanıcısı ünvanını nasıl alacak olmam.
Discord uygulamasının tester sayfasına katılmayı denediniz mi?

Maalesef olmuyor. Tekrardan giriş yapmamı istiyor ancak giriş yapınca Beta - Alpha özellikleri gelmiyor

Discord uygulamasının tester sayfasına katılmayı denediniz mi?
Nasıl yapacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…