Çözüldü Discord bildirim sesleri geç geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kaan Melih

Kilopat
Makaleler
1
Selamlar, Discord kullanırken butonlara tıkladığımda, örneğin; mikrofon kapatma, bağlantıyı kesme gibi. Bu tuşların geri bildirim sesleri 3-4 saniye geç geliyor. Bu sorunu nasıl çözerim?

Çözüm
Hocam hala çözüm bulamadım sizde durum nedir?

Bende bulamadım. Sanırım Update gelmediği sürece bu sorun çözülmeyecek.
Bende bulamadım. Sanırım Update gelmediği sürece bu sorun çözülmeyecek.

Hocam çözdüm. Ben Corsair Void Elite Wireless kullanıyorum, Corsair iCUE programını sildiğimde sorun çözülüyor geri kuruyorum ve Discord sesi gecikmeli geliyor.
Discord ayarlarından gelişmişe gelin donanım ivmesini kapatın. Aynı sorun bende de vardı sorunum çözüldü bu şekilde.
Discord ayarlarından gelişmişe gelin donanım ivmesini kapatın. Aynı sorun bende de vardı sorunum çözüldü bu şekilde.
Malesef aynı sorunla karşı karşıyayım sorun bu şekilde geçici olarak çözüldü sadece

Son düzenleme:
Selamlar, Discord kullanırken butonlara tıkladığımda, örneğin; mikrofon kapatma, bağlantıyı kesme gibi. Bu tuşların geri bildirim sesleri 3-4 saniye geç geliyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
Kullanmış olduğun bir Ses driver'i varsa driver ile ilgili oluyor olabilir. Ben ryzer synapse kullanıyorum driver'i kapattığım sırada gecikme sorunu çözülüyor, driver'i güncelleyip veya sil yükle yapınca da tamamen çözülüyor, bende bu şekilde bi çözüm oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı