Discord boş pencere açılıyor

• Konuyu başlatan Exinie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2.034
Discord'u silip tekrar yükledim, fakat açılırken bu boş pencere beni karşılıyor. Revo Uninstaller, Geek Uninstaller ve elle kaldırdım fakat hiçbiri işe yaramadı. Bu durumu yaşayıp çözmüş birisi var mı?

Screenshot_3.png

Discord'u kapatin. Baslat - > Calistir'a
%Appdata%
yazin ve enter'a basin. Buradaki Discord klasorunu silip Discord'u tekrar baslatin.

Maalesef çalışmadı, zaten Revo Uninstaller, Geek Uninstaller ve elle kaldırdıktan sonra oradaki klasörleri siliyorum. :(
Discord.exe nin uyumluluk modunu "Windows Vista Service Pack 2" yaptığım zaman açılıyor fakat "UPDATE FAILED" hatası alıyorum ve bu döngüye girdi.

Son düzenleme:
Maalesef çalışmadı, zaten Revo Uninstaller, Geek Uninstaller ve elle kaldırdıktan sonra oradaki klasörleri siliyorum. :(
Discord.exe nin uyumluluk modunu "Windows XP Service Pack 2" yaptığım zaman açılıyor fakat "UPDATE FAILED" hatası alıyorum ve bu döngüye girdi.

Bu herkeste oluyor diye biliyorum, discorda tıklayıp açınca iki adet farklı pencere açılıyor daha sonra discord açılınca bu updater peneceresi kapanıyor, sen normal discord penceresinden kullanıyorsun.

Bu herkeste oluyor diye biliyorum, discorda tıklayıp açınca iki adet farklı pencere açılıyor daha sonra discord açılınca bu updater peneceresi kapanıyor, sen normal discord penceresinden kullanıyorsun.

Tek bir pencere açılıyordu, neyse ki sorunu aşağıdaki video yardımıyla çözdüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı