Discord botu aktif fakat komutlara yanıt vermiyor

Maalesef yardımcı olamayacağım. Ben Python ile umanlaşma fırsatı bulmuştum. Umarım yakında çözüme kavuşturursunuz. İyi Sosyaller.

Python JavaScript ile calismiyor mu?

s
Maalesef yardımcı olamayacağım. Ben python ile umanlaşma fırsatı bulmuştum. Umarım yakında çözüme kavuşturursunuz. İyi sosyaller.
son olarak demek isterim mesajlarda
message.reply olunca degil
message.channel.send yazinca oluyor

S

Son olarak demek isterim mesajlarda.
Message. Reply olunca degil.
Message. Channel. Send yazinca oluyor

Hayır ikisinde de oluyor hocam. Ama sizin hatanız farklı olabilir. Bence konu açınız bana linki atınız buradan ban yemeyelim sürekli ceza alıyorum.

Hayır ikisinde de oluyor hocam. Ama sizin hatanız farklı olabilir. Bence konu açınız bana linki atınız buradan ban yemeyelim sürekli ceza alıyorum.
tamamdir hocam

Hayır hocam. İkisi farklı diller. JavaScript discord.js modülünü kullanır, Python ise discord.py veya tercihen nextcord modülünü kullanır.

Anladığım kadarıyla siz discord.js modülünü kullanıyorsunuz. Discord.py ya da nextcord eklentisini kullansaydınız, botunuza intentleri tanımlamanız gerekirdi. discord.js tam bilmiyorum fakat sanırım client içerisine intentleri tanımlamanız gerekiyor. Şu tarz bir kodla botunuza intentleri tanımlayabilirsiniz.

JavaScript:
const { Client, GatewayIntentBits } = require('discord.js');

const client = new Client({
    intents: [
        GatewayIntentBits.Guilds,
        GatewayIntentBits.GuildMessages,
        GatewayIntentBits.MessageContent,
        GatewayIntentBits.GuildMembers,
    ],
});

Ayrıca tekrar söylemem gerekiyor ki, Discord developer portal üzerindeki bütün intent içerikli seçenekleri etkin hale getirmenizde fayda var.

Daha fazla bilgi için discord.js intents arşivini kontrol edebilirsiniz.

Nasıl yaptığınızı anlatır mısınız?

Bende anlayamadım hocam server.js dosyasını komple silip kendim baştan bildiğim Max node.js bilgileriyle yazdım artık çalışıyor. O olayı hala anlamış değilim.

Bende anlayamadım hocam server.js dosyasını komple silip kendim baştan bildiğim Max node.js bilgileriyle yazdım artık çalışıyor. O olayı hala anlamış değilim.
Hocam prefixden ayarli olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…