Öncelikle selam, ben çok yerden yardım istedim ama bu (foto 1) sorunu düzeltemedim, sizce burda hata ne ola bilir, bana göre discord.js modülü yok npm install discord.js yapınca böyle bir hata veriyor (foto 2).
The Set-ExecutionPolicy cmdlet changes PowerShell execution policies for Windows computers. For more information, see about_Execution_Policies. Beginning in PowerShell 6.0 for non-Windows computers, the default execution policy is Unrestricted and can't be changed. The Set-ExecutionPolicy cmdlet...
learn.microsoft.com
Powershell'in default olarak internetten indirilmis scriptleri calistirmayi engelleyen bir ayari var. Yukaridakiyle devre disi kaliyor. Muhtemelen module not found'da sen modulu. yuklemeyi basardiginda cozulecek.
The Set-ExecutionPolicy cmdlet changes PowerShell execution policies for Windows computers. For more information, see about_Execution_Policies. Beginning in PowerShell 6.0 for non-Windows computers, the default execution policy is Unrestricted and can't be changed. The Set-ExecutionPolicy cmdlet...
learn.microsoft.com
Powershell'in default olarak internetten indirilmis scriptleri calistirmayi engelleyen bir ayari var. Yukaridakiyle devre disi kaliyor. Muhtemelen module not found'da sen modulu. yuklemeyi basardiginda cozulecek.
node . gibi bir kullanım yapmaya çalışırsan index.js adında bir dosya olmak zorunda. Default dosya adı index dir.
Büyük ihtimalle index.js dosyan ana klasör içerisinde değil.
Discord.js v14 General Moderation Bot . Contribute to oktayyavuz/Rimuru-Discord.js-v14-Bot development by creating an account on GitHub.
github.com
Bu repo da index.js var. node . komutu işe yaramalı. Ama sen github dan indirdiysem klasör adı ile zipleniyor. zip extract ettiğinde şu şekilde yol oluyor;
C:\Rimuru-Discord.js-v14-Bot-main\Rimuru-Discord.js-v14-Bot-main\index.js
Yani bir alt klasöre daha girmen bekleniyor olabilir.
Şunu çalıştırır mısın?
Bash:
cd Rimuru-Discord.js-v14-Bot-main
npm i -f
node .
# olmazsa şunu deneyip
# terminalin ekran görüntüsünü paylaşır mısın?
dir
node . gibi bir kullanım yapmaya çalışırsan index.js adında bir dosya olmak zorunda. Default dosya adı index dir.
Büyük ihtimalle index.js dosyan ana klasör içerisinde değil.
Discord.js v14 General Moderation Bot . Contribute to oktayyavuz/Rimuru-Discord.js-v14-Bot development by creating an account on GitHub.
github.com
Bu repo da index.js var. node . komutu işe yaramalı. Ama sen github dan indirdiysem klasör adı ile zipleniyor. zip extract ettiğinde şu şekilde yol oluyor;
C:\Rimuru-Discord.js-v14-Bot-main\Rimuru-Discord.js-v14-Bot-main\index.js
Yani bir alt klasöre daha girmen bekleniyor olabilir.
Şunu çalıştırır mısın?
Bash:
cd Rimuru-Discord.js-v14-Bot-main
npm i -f
node .
# olmazsa şunu deneyip
# terminalin ekran görüntüsünü paylaşır mısın?
dir