JavaScript Discord botu çalıştırılamıyor

Varyndraa

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle selam, ben çok yerden yardım istedim ama bu (foto 1) sorunu düzeltemedim, sizce burda hata ne ola bilir, bana göre discord.js modülü yok npm install discord.js yapınca böyle bir hata veriyor (foto 2).

(foto 1)
1737310875745.webp

(foto 2)

1737310822916.webp

Ikinci fotograf icin asagidakini powershell'de calistir;
Set-ExecutionPolicy -ExecutionPolicy Bypass

Powershell'in default olarak internetten indirilmis scriptleri calistirmayi engelleyen bir ayari var. Yukaridakiyle devre disi kaliyor. Muhtemelen module not found'da sen modulu. yuklemeyi basardiginda cozulecek.

Ikinci fotograf icin asagidakini powershell'de calistir;
Set-ExecutionPolicy -ExecutionPolicy Bypass

Powershell'in default olarak internetten indirilmis scriptleri calistirmayi engelleyen bir ayari var. Yukaridakiyle devre disi kaliyor. Muhtemelen module not found'da sen modulu. yuklemeyi basardiginda cozulecek.
1737368866814.png

Yonetici olarak calistir powershell'i. Registery degistiriyorsun. Yaziyor zaten hata mesajinda da;
To change the execution policy for the default scope, start Windows Powershell with the "Run as administrator" option.
Turkcesi;
Execution policesini varsayilan bolgede degistirmek icin, Powershell'i "Yonetici olarak calistir" secenegi ile baslatin.
yada scope olarak CurrentUser'i belirle.
Set-ExecutionPolicy -ExecutionPolicy Bypass -Scope CurrentUser

node . gibi bir kullanım yapmaya çalışırsan index.js adında bir dosya olmak zorunda. Default dosya adı index dir.
Büyük ihtimalle index.js dosyan ana klasör içerisinde değil.

Büyük ihtimalle şu repoyu indirdin.

Bu repo da index.js var. node . komutu işe yaramalı. Ama sen github dan indirdiysem klasör adı ile zipleniyor. zip extract ettiğinde şu şekilde yol oluyor;
C:\Rimuru-Discord.js-v14-Bot-main\Rimuru-Discord.js-v14-Bot-main\index.js
Yani bir alt klasöre daha girmen bekleniyor olabilir.
Şunu çalıştırır mısın?

Bash:
cd Rimuru-Discord.js-v14-Bot-main
npm i -f
node .
# olmazsa şunu deneyip
# terminalin ekran görüntüsünü paylaşır mısın?
dir

node . gibi bir kullanım yapmaya çalışırsan index.js adında bir dosya olmak zorunda. Default dosya adı index dir.
Büyük ihtimalle index.js dosyan ana klasör içerisinde değil.

Büyük ihtimalle şu repoyu indirdin.

Bu repo da index.js var. node . komutu işe yaramalı. Ama sen github dan indirdiysem klasör adı ile zipleniyor. zip extract ettiğinde şu şekilde yol oluyor;
C:\Rimuru-Discord.js-v14-Bot-main\Rimuru-Discord.js-v14-Bot-main\index.js
Yani bir alt klasöre daha girmen bekleniyor olabilir.
Şunu çalıştırır mısın?

Bash:
cd Rimuru-Discord.js-v14-Bot-main
npm i -f
node .
# olmazsa şunu deneyip
# terminalin ekran görüntüsünü paylaşır mısın?
dir
ellerinden öperim, tşk.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı