GlyphQ Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Bir guard botum var ve ben bu bota biri birine rol verdiğinde jaile atmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2022
Merhaba. Bir guard botum var ve ben bu bota biri birine rol verdiğinde jaile atmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?
B Brjokabralis Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 115 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #2 Eğer yetkili kişi, başka bir kişiye herhangi bir rol verdiğinde hapse gitmesi gerekiyorsa neden direkt rol verme yetkisini almıyorsun?
Eğer yetkili kişi, başka bir kişiye herhangi bir rol verdiğinde hapse gitmesi gerekiyorsa neden direkt rol verme yetkisini almıyorsun?
Hencc Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 507 Çözümler 11 26 Temmuz 2022 #3 GlyphQ dedi: Merhaba. Bir guard botum var ve ben bu bota biri birine rol verdiğinde jaile atmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Emila'nın dediği. Brjokabralis dedi: Eğer yetkili kişi, başka bir kişiye herhangi bir rol verdiğinde hapse gitmesi gerekiyorsa neden direkt rol verme yetkisini almıyorsun? Genişletmek için tıkla... Bayağı mantıklı hocam bunun hiçbir anlamı ve mantığı yok özel bir rol için ayarlamadığınız sürece.
GlyphQ dedi: Merhaba. Bir guard botum var ve ben bu bota biri birine rol verdiğinde jaile atmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Emila'nın dediği. Brjokabralis dedi: Eğer yetkili kişi, başka bir kişiye herhangi bir rol verdiğinde hapse gitmesi gerekiyorsa neden direkt rol verme yetkisini almıyorsun? Genişletmek için tıkla... Bayağı mantıklı hocam bunun hiçbir anlamı ve mantığı yok özel bir rol için ayarlamadığınız sürece.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.612 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #4 GlyphQ dedi: Merhaba. Bir guard botum var ve ben bu bota biri birine rol verdiğinde jaile atmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yeni bir bot kodlayacaksın. Kimse sana bunu bedava yapmaz.
GlyphQ dedi: Merhaba. Bir guard botum var ve ben bu bota biri birine rol verdiğinde jaile atmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yeni bir bot kodlayacaksın. Kimse sana bunu bedava yapmaz.
kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 26 Temmuz 2022 #5 Ban yedirme yok ama Erensi botunda e!xpermlirolvk @rol komudu ile owner dışında o rolü kimse veremiyor.
Ban yedirme yok ama Erensi botunda e!xpermlirolvk @rol komudu ile owner dışında o rolü kimse veremiyor.
GlyphQ Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #6 Greenville dedi: Yeni bir bot kodlayacaksın. Kimse sana bunu bedava yapmaz. Genişletmek için tıkla... yeni bir bot kodlamak değil ufak bir yardım istemiştim kod gibi let entry = await newMember.guild.fetchAuditLogs({type: 'MEMBER_ROLE_UPDATE'}).then(audit => audit.entries.first()); if (!entry || !entry.executor || Date.now()-entry.createdTimestamp > 5000 || guvenli(entry.executor.id) || !config.rightClickProtection) return; if (yetkiPermleri.some(p => !oldMember.hasPermission(p) && newMember.hasPermission(p))) { cezalandir(entry.executor.id, "jail"); bundan yola çıktım ve yaptım Brjokabralis dedi: Eğer yetkili kişi, başka bir kişiye herhangi bir rol verdiğinde hapse gitmesi gerekiyorsa neden direkt rol verme yetkisini almıyorsun? Genişletmek için tıkla... rolleri yönet yetkisinin tanımlı olması lazım o yüzden
Greenville dedi: Yeni bir bot kodlayacaksın. Kimse sana bunu bedava yapmaz. Genişletmek için tıkla... yeni bir bot kodlamak değil ufak bir yardım istemiştim kod gibi let entry = await newMember.guild.fetchAuditLogs({type: 'MEMBER_ROLE_UPDATE'}).then(audit => audit.entries.first()); if (!entry || !entry.executor || Date.now()-entry.createdTimestamp > 5000 || guvenli(entry.executor.id) || !config.rightClickProtection) return; if (yetkiPermleri.some(p => !oldMember.hasPermission(p) && newMember.hasPermission(p))) { cezalandir(entry.executor.id, "jail"); bundan yola çıktım ve yaptım Brjokabralis dedi: Eğer yetkili kişi, başka bir kişiye herhangi bir rol verdiğinde hapse gitmesi gerekiyorsa neden direkt rol verme yetkisini almıyorsun? Genişletmek için tıkla... rolleri yönet yetkisinin tanımlı olması lazım o yüzden