Discord botu kodlamak için VDS önerisi

bravVenn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Discord botu kodluyorum, bir VDS alacağım fakat hangi siteden almalıyım bilmiyorum. Önceden Saga Network'ten aldım fakat aşırı kasıyordu, 100-175 TL arası Discord botu kodlamak için bir VDS önerisi verir misiniz?

Discord botu kodlamak için neden vds alıyorsun? Discord botunu aktif tutmak için VDS alırsın buna da host etmek deniyor zaten. AnonRDP den 15-20 dolar bandına alabilirsin aylık.

kendi sunucunda kullanacaksan çok fazla fonksiyon yoksa dediğin gibi 200 tllik vdsler yeterli olur.

Discord botu kodluyorum ve sunucuda kullanacağım ve 7/24 aktif tutmam gerekli.

EKO VDS34 X E5 - 2697v26 GB RAM40 GB SSD.
Sistem özellikleri bu şekilde olanı almayı düşünüyorum fakat bu siteyi daha önceden duymadım DDoS koruması ve hizmetleri iyi midir bir de Saganetwork'de yaşadığım sorun gibi VDS kasar mı?

Kendilerine sorsanız daha iyi olur bence :D ben memnunum işlemciye Saganetwork gibi limit koymuyorlar Saganetwork'ta 1 CPU 1 GHz burada 1 CPU 2.7 GHz o konuda rahat olun.

Kendilerine sordum ekonomik paketlerde limitlendirme mevcut fakat premiumlarda mevcut değilmiş.

Bot kodlamak için VDS almak pek mantıklı bir seçim değil, limitlendirme veya oversell ile alakalı bir durum olduğunu da sanmıyorum.

Kişisel bilgisayarlar bu tarz işlemler için uygundur çünkü harici veya dahili bir ekran kartı barındırırlar. Ancak, VDS'lerde bu yok. Sizin yapmanız gereken VDS almak değil. Yine de, VDS alma ihtiyacı duymanızı gerektiren bir durum var ise almanız gereken ürün GPU VDS.

Yukarıda yorum yapan arkadaşları görmezden gelmenizi öneririm, alakasız kalmış yorumlar.

Bot kodlamak için VDS almak pek mantıklı bir seçim değil, limitlendirme veya oversell ile alakalı bir durum olduğunu da sanmıyorum.

Kişisel bilgisayarlar bu tarz işlemler için uygundur çünkü harici veya dahili bir ekran kartı barındırırlar. Ancak, VDS'lerde bu yok. Sizin yapmanız gereken VDS almak değil. Yine de, VDS alma ihtiyacı duymanızı gerektiren bir durum var ise almanız gereken ürün GPU VDS.

Yukarıda yorum yapan arkadaşları görmezden gelmenizi öneririm, alakasız kalmış yorumlar.

Sizin herhalde hiçbir şeye saygınız yok, bilgisayar başında girip yorum yapıyorsunuz forumlar yorum yapmak için var ancak başkalarının işine karışmazsanız hoş olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı