BurakamaEmre Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #1 Python ile bir Discord botu yaptım ama her zaman çalıştırmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.013 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2023 #2 Sunucuya atman gerekiyor. 1 senelik ücretsiz EC2 sunucu al, Linux Ubuntu kur, Python indir ve script'i orada çalıştır.
Sunucuya atman gerekiyor. 1 senelik ücretsiz EC2 sunucu al, Linux Ubuntu kur, Python indir ve script'i orada çalıştır.
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.220 Çözümler 4 Yer Bolu 2 Mayıs 2023 #3 BurakamaEmre dedi: Python ile bir Discord botu yaptım ama her zaman çalıştırmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Sanal sunucu satın alabilirsin uzaktan kontrol edersin dosyaları oradanda ayarlarsin kafan rahat olur
BurakamaEmre dedi: Python ile bir Discord botu yaptım ama her zaman çalıştırmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Sanal sunucu satın alabilirsin uzaktan kontrol edersin dosyaları oradanda ayarlarsin kafan rahat olur