kaan32k Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 Merhaba benim / komutlu Discord botum var onu sunucuda kişiye özel atsın istiyorum. Hani aşağıda bunu bir tek sen görebilirsin yazıyor ya onun gibi kanalda gözüksün ama sadece komutu kullanan görebilsin. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2023
Merhaba benim / komutlu Discord botum var onu sunucuda kişiye özel atsın istiyorum. Hani aşağıda bunu bir tek sen görebilirsin yazıyor ya onun gibi kanalda gözüksün ama sadece komutu kullanan görebilsin.
Ariam Games Decapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #2 bot u hangi proglamla veya site den kodluyorsun ? Artı 0 Eksi
KS KS kaan32k Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #3 Ariam Games dedi: Bot u hangi proglamla veya siteden kodluyorsun? Genişletmek için tıkla... node.js ile kodladım bilgisayarımda direk dosyaları yani. Artı 0 Eksi
Ariam Games dedi: Bot u hangi proglamla veya siteden kodluyorsun? Genişletmek için tıkla... node.js ile kodladım bilgisayarımda direk dosyaları yani.
lama2923 Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Temmuz 2023 #4 Bende arıyorum. Yarım saattir bakıyorum. Bütün kaynaklara hiçbirinde bulamadım. (Python) buldum burdan bakabilirsin discord.js Guide Imagine a guide... that explores the many possibilities for your discord.js bot. discordjs.guide python için : await ctx.reply("(yazı)", ephemeral=True) Son düzenleme: 16 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Bende arıyorum. Yarım saattir bakıyorum. Bütün kaynaklara hiçbirinde bulamadım. (Python) buldum burdan bakabilirsin discord.js Guide Imagine a guide... that explores the many possibilities for your discord.js bot. discordjs.guide python için : await ctx.reply("(yazı)", ephemeral=True)