Ipares Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.454 Makaleler 7 Çözümler 6 Yer Izmir 7 Ocak 2021 #1 Şimdi mesajın gidişi ile bota gelişi arasında olan pingi tamamladım. Onu hesaplıyor. Ancak benim asıl amacım bu bot üzerinden vie.valve.net, google.com gibi yerlere ping atabilmek. Yani Discord sınırlarını aşmak. Bunu nasıl yapabilirim?
Şimdi mesajın gidişi ile bota gelişi arasında olan pingi tamamladım. Onu hesaplıyor. Ancak benim asıl amacım bu bot üzerinden vie.valve.net, google.com gibi yerlere ping atabilmek. Yani Discord sınırlarını aşmak. Bunu nasıl yapabilirim?
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 7 Ocak 2021 #2 JavaScript mi kullanıyorsun? Python mu? Ya da farklı bir dil mi belirtirsen yardımcı olabilirim. Bu ping sunucunuzun pingine eşit olacaktır. Eğer bilgisayarınızdan yayınlıyorsanız ping sizin pinginize eşit çıkacaktır zaten. Artı 0 Eksi
JavaScript mi kullanıyorsun? Python mu? Ya da farklı bir dil mi belirtirsen yardımcı olabilirim. Bu ping sunucunuzun pingine eşit olacaktır. Eğer bilgisayarınızdan yayınlıyorsanız ping sizin pinginize eşit çıkacaktır zaten.