Discord botundan komut nasıl silinir?

Altyapı açık kaynak ise gönderin bakalım. Büyük ihtimalle yetmez.
Bilginizin eksik olup yazmanız.

Komutları çok olan botlarda her komut için tek tek tanım yapmak gereksizdir.
Yetmez demek kodun böyle olduğunu düşündüğünüzü gösterir. Akıllı bir insan handler kullanır. Bu sayede komutu sildiği anda başka bir şey yapmasına gerek kalmaz.
Sebebi handlerde kullanılan for döngüsü ne kadar eleman varsa o kadar alır, manuel girmeye gerek kalmaz.
JavaScript:
const adlar = ["Ahmet","Mehmet"]
for (const file of adlar) {
    //Kodlarınız
};
Tek haklı olduğunuz incelemeniz gerektiği. Fakat bu yapıdaki botlarda hiç bir zaman tüm komutların tek tek ana dosyada tanımlandığını göremezsiniz.

Silince de çalışmamasının nedeni zaten ana dosyada bir sorun olmasıymış.
Başka bota geçtim.
@453476 komik olan nedir? Bot derken altyapıdan bahsedildiğini ikimiz de biliyoruz.

@yemirbo komik olan nedir? Bot derken altyapıdan bahsedildiğini ikimiz de biliyoruz.
Ona gülmedim, yapamayınca hemen pes edip, farklı altyapıya geçmesine güldüm.

Soruya gelecek olursak, Discord bot altyapılarındaki komutlar genellikle belirli bir klasörde olur ve bu klasördeki bazı komutlar, index dosyasıyla bağlantı kuruyor olabilir. O yüzden sileceğiniz komutun, index dosyasında bir bağlantısı olup olmadığını kontrol edin.

Discord bot altyapılarındaki komutlar genellikle belirli bir klasörde olur ve bu klasördeki bazı komutlar, index dosyasıyla bağlantı kuruyor olabilir.
Index dosyasıyla handler dışında bağlantı kuran dosyalar o belirli klasöre atılmaz. Çünkü handler içeriği belirli olan dosyaları işleyeceği için onlara gelince hata verecektir. Silince bu yüzden sorun olmuyor.

Index dosyasıyla handler dışında bağlantı kuran dosyalar o belirli klasöre atılmaz. Çünkü handler içeriği belirli olan dosyaları işleyeceği için onlara gelince hata verecektir. Silince bu yüzden sorun olmuyor.
Tamam işte aynı şeyi diyoruz. Handler ile çalışan komutlar silindiğinde hata verecektir.

Ona gülmedim, yapamayınca hemen pes edip, farklı altyapıya geçmesine güldüm.

Soruya gelecek olursak, Discord bot altyapılarındaki komutlar genellikle belirli bir klasörde olur ve bu klasördeki bazı komutlar, index dosyasıyla bağlantı kuruyor olabilir. O yüzden sileceğiniz komutun, index dosyasında bir bağlantısı olup olmadığını kontrol edin.
2-3 gündür üzerinde çalıştığım şeyi artık yapamayınca konu açmam ve burada ki çözümleri bulamadığımdan dolayı başka bir bot altyapısına geçmem hemen pes etmek oluyor. Doğrudur.

Bilginizin eksik olup yazmanız.

Komutları çok olan botlarda her komut için tek tek tanım yapmak gereksizdir.
Yetmez demek kodun böyle olduğunu düşündüğünüzü gösterir. Akıllı bir insan handler kullanır. Bu sayede komutu sildiği anda başka bir şey yapmasına gerek kalmaz.
Sebebi handlerde kullanılan for döngüsü ne kadar eleman varsa o kadar alır, manuel girmeye gerek kalmaz.
JavaScript:
const adlar = ["Ahmet","Mehmet"]
for (const file of adlar) {
    //Kodlarınız
};
Tek haklı olduğunuz incelemeniz gerektiği. Fakat bu yapıdaki botlarda hiç bir zaman tüm komutların tek tek ana dosyada tanımlandığını göremezsiniz.

Silince de çalışmamasının nedeni zaten ana dosyada bir sorun olmasıymış.

@453476 komik olan nedir? Bot derken altyapıdan bahsedildiğini ikimiz de biliyoruz.
Bilgi eksikliği ile alakası ne bu durumun? Gözlemlerime göre büyük ihtimalle çalışmaz dedim. Kesin bir ifadede bulunmadım. Siz kaynak kodunu görmeden nasıl bu altyapı dediniz merak ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı