Çözüldü Discord "Color issues while screensharing on Windows with NVIDIA Graphics Card" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

leasterr

Centipat
Daha fazla  
Discord'a giriş yaparken "Color issues while screensharing on Windows with NVIDIA Graphics Card" hatası alıyorum, sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Discord'a giriş yaparken "Color issues while screensharing on Windows with NVIDIA Graphics Card" hatası alıyorum, sebebi nedir?

Hayır bu hata değil, evet hata ama Discord'a girememenizin sebebi bu değil. Discord'a girememenizin sebebi Türk Telekom kullanıyorsanız güvenli aile internetinin açık olması, müşteri hizmetlerini arayarak kapattırabilirsiniz.

Arkadaşlar oradaki bilgilendirme mesajı. Discord'a grafik kartı gibi absürt bir nedenle giriş yapamamanız söz konusu olamaz. Ortak bir ağda (Superonline) Aile Profili etkin ağ kullanıyorum daha önce Discord çalışıyordu bir anda gitti. Grafik kartınızın Discord'a girişinizle uzaktan yakından ilgisi yok. Tamamen Güvenli İnternet ile ilgili bir durum. Superonline'da düzelmiş gibi sorun. Lütfen iyice anlayarak kelime kelime okuyun. İngilizce belli bir seviye şart herkese gerçekten.

Peki o zaman ben ne alaka benim laptopta Nvidia ile alakalı bir parça yok

Super Online kullanıyorum yine aynı sorunu yaşıyorum bende güvenli aile internetini kapatsam işe yarar mı?

Kanka aynı hatayı bende aldım bilgisayarımda virüs var ve her şey yavaş yavaş yok oluyor sıra Discord'a geldi ve bu hatayı aldım telefondan girebiliyorum ama bilgisayardan giremiyorum o yüzden internetle alakalı olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…