erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 29 Mayıs 2023 #1 Discord çocuk istismarı, uyuşturucu vb. hariç sebeplerden dolayı IP adresi verir mi? Olay yanlış anlaşılmış + deha fanı değilim. Sadece merak bütün herkes vermiyor dediği için sordum. Son düzenleme: 29 Mayıs 2023
Discord çocuk istismarı, uyuşturucu vb. hariç sebeplerden dolayı IP adresi verir mi? Olay yanlış anlaşılmış + deha fanı değilim. Sadece merak bütün herkes vermiyor dediği için sordum.
MahanN Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 382 Çözümler 4 29 Mayıs 2023 #2 erkekavcisii dedi: Discord çocuk istismarı, uyuşturucu vb. hariç sebeplerden dolayı IP adresi verir mi? Genişletmek için tıkla... Ne oldu paket mi oldun? Eğer seni şikayet eden kişi Discord belirtirse ve polisler izin alırsa verirler. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2023
erkekavcisii dedi: Discord çocuk istismarı, uyuşturucu vb. hariç sebeplerden dolayı IP adresi verir mi? Genişletmek için tıkla... Ne oldu paket mi oldun? Eğer seni şikayet eden kişi Discord belirtirse ve polisler izin alırsa verirler.
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 29 Mayıs 2023 #3 Türkiye şubeside açıldığı için evet, tüm bilgilerini verir.
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 29 Mayıs 2023 #4 mavıuszed dedi: Türkiye şubeside açıldığı için evet, tüm bilgilerini verir. Genişletmek için tıkla... Discord Türkiye şubesi mi açmış?
mavıuszed dedi: Türkiye şubeside açıldığı için evet, tüm bilgilerini verir. Genişletmek için tıkla... Discord Türkiye şubesi mi açmış?
erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 29 Mayıs 2023 #5 alpserhat dedi: Discord Türkiye şubesi mi açmış? Genişletmek için tıkla... İnanmadım. Açtığı an atatv44 gider. Sonuçta oyüzden illegal işler yapıyorlar.
alpserhat dedi: Discord Türkiye şubesi mi açmış? Genişletmek için tıkla... İnanmadım. Açtığı an atatv44 gider. Sonuçta oyüzden illegal işler yapıyorlar.
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 29 Mayıs 2023 #6 alpserhat dedi: Discord Türkiye şubesi mi açmış? Genişletmek için tıkla... En son kararla çoğu şirket Türkiye ofisi açtı. Discord'da bunlardan biri.
alpserhat dedi: Discord Türkiye şubesi mi açmış? Genişletmek için tıkla... En son kararla çoğu şirket Türkiye ofisi açtı. Discord'da bunlardan biri.
P pc arayışı içinde Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 880 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Mayıs 2023 #7 erkekavcisii dedi: Discord çocuk istismarı, uyuşturucu vb. hariç sebeplerden dolayı IP adresi verir mi? Genişletmek için tıkla... Benim eski arkadaşlarım panel yapıyordu ve calismisdida kendilerini tilt eden kim varsa ihbar basiyorlardi şu an acaba ne oldu
erkekavcisii dedi: Discord çocuk istismarı, uyuşturucu vb. hariç sebeplerden dolayı IP adresi verir mi? Genişletmek için tıkla... Benim eski arkadaşlarım panel yapıyordu ve calismisdida kendilerini tilt eden kim varsa ihbar basiyorlardi şu an acaba ne oldu
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 29 Mayıs 2023 #8 443595 dedi: En son kararla çoğu şirket Türkiye ofisi açtı. Discord'da bunlardan biri. Genişletmek için tıkla... Nerde hocam ofis?
443595 dedi: En son kararla çoğu şirket Türkiye ofisi açtı. Discord'da bunlardan biri. Genişletmek için tıkla... Nerde hocam ofis?
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 29 Mayıs 2023 #9 Umarım paket olursun deha fanboy.
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 29 Mayıs 2023 #10 erkekavcisii dedi: İnanmadım. Açtığı an atatv44 gider. Sonuçta o yüzden illegal işler yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynen kanka. Eğer suç olan şeyler yaptıysan evine gelmesinler dua et.
erkekavcisii dedi: İnanmadım. Açtığı an atatv44 gider. Sonuçta o yüzden illegal işler yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynen kanka. Eğer suç olan şeyler yaptıysan evine gelmesinler dua et.