Yasal olmayan işler yaptıysan umarım cezanı çekersin.İnanmadım. Açtığı an atatv44 gider. Sonuçta o yüzden illegal işler yapıyorlar.
Yasal olmayan işler yaptıysan umarım cezanı çekersin.İnanmadım. Açtığı an atatv44 gider. Sonuçta o yüzden illegal işler yapıyorlar.
Eğer bunlardan birine bulaştıysanız tüm içtenliğimle vermesini diliyorum. Zaten olay o kademeye giderse verirler.Discord çocuk istismarı, uyuşturucu vb. hariç sebeplerden dolayı IP adresi verir mi?
Çocuk istismarı, uyuşturucu ne ya çok komik bu sanalcılarDiscord çocuk istismarı, uyuşturucu vb. hariç sebeplerden dolayı IP adresi verir mi?
Karşı dava açarsa sağlam avukat tutsun tutuşur buEğer bunlardan birine bulaştıysanız tüm içtenliğimle vermesini diliyorum. Zaten olay o kademeye giderse verirler.
Umarım paket olursun deha fanboy.
Hocam ne demek istediniz?Çocuk istismarı, uyuşturucu ne ya çok komik bu sanalcılar![]()
Böyle şeyler havalı değil. Adam gibi yaşayın be hayatınızı ne böyle işler gerek var mı sizce?Hocam ne demek istediniz?
Bir an yanlış anladım hocam açıkladığınız için teşekkürler.Böyle şeyler havalı değil. Adam gibi yaşayın be hayatınızı ne böyle işler gerek var mı sizce?
Eğer bunlardan birine bulaştıysanız tüm içtenliğimle vermesini diliyorum. Zaten olay o kademeye giderse verirler.
hiçbirini yapmadım 1 yıl önce küfür ettiğim için dava açaçktı ve ettiğim küfür sadece aptal dı.Benim eski arkadaşlarım panel yapıyordu ve calismisdida kendilerini tilt eden kim varsa ihbar basiyorlardi şu an acaba ne oldu![]()
Aynen kanka. Eğer suç olan şeyler yaptıysan evine gelmesinler dua et.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.