Discord davetleri geçersiz görünüyor

samilbaran

Femtopat
Daha fazla  
Herkese Selam 🌸☺️

Naçizâne bir sorum olacak ve sorum şu: Katılmadığım hâlde, herhangi bir sunucuya farklı bir hesaptan, farklı cihazdan da giriş yapsam durum aynı. Sunucuya giriş yapamıyorum. Ne yapabilirim, yardımcı olabilecek var mı bu konuda gerçekten? (VPN açık ve mobil için daha çok ama PC için de olur.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisini önerirsin ve ücretli üyelik alınır mı? Hem PC için hem mobil için sordum. Bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim?

Ben hala WARP kullanıyorum suncuuya girip cikacagimda Opera VPN ile hallediyorum 2 saniyede WARP'da Zero Trust yapip sadece DC'ye tunelledigim icin bayağı rahat oluyor kullanmak ama istersen Kaspersky VPN alabilirsin fiyati bayağı ucuz ve onun da tunelleme ozelligi var.

Ben hala WARP kullanıyorum suncuuya girip cikacagimda Opera VPN ile hallediyorum 2 saniyede WARP'da Zero Trust yapip sadece DC'ye tunelledigim icin bayağı rahat oluyor kullanmak ama istersen Kaspersky VPN alabilirsin fiyati bayağı ucuz ve onun da tunelleme ozelligi var.
ahiretyolcusu42@gmail.com bu e-posta adresine herhangi bir şey gönderir misin numaramı göndereceğim daha sonrasında çünkü müsait olduğunda ayarlayabiliriz diye düşünüyorum. Çünkü tünellemek ne bilmiyorum ve dediğin ilkini denemek istiyorum yardımcı olacağına inanıyorum.

kardeşim bekliyorum da yardımını.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı