Discord delay sorunu

mcmuzaffer

Centipat
Merhabalar, geçen hafta almış olduğum Corsair Void Elite RGB kulaklığın yazılımı nedeniyle Discord'da delay oluşuyor. Mikrofonu açıp kapama, biri geldiğindeki bildirim hepsi bana 6 saniye sonra geliyor. Bunu çözmenin yolu var mıdır? iCUE çok faydalı bir yazılım silmek istemiyorum. Discord'u Win 7 yapın düzelir denilmiş ama onu nasıl yapacağımı da bilmiyorum. Tek çözüm oysa nasıl Win 7 yapabilirim. Değilse diğer yöntemler nelerdir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu konunun üzerinden uzun zaman geçmiş ama benim gibi sıkıntı yaşayanlar varsa diye çözümünü buraya yazacağım. Bende Corsair Void Elite Wireless modeli kullanmaktayım. Öncelikle masaüstünden discorda sağ tıklayıp özellikleri seçin. Ardından uyumluluk sekmesine gelip "Uyumluluk Modu" yazan kısımda "Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu:" kısmında tik yoksa oraya tik atın. Ardından altında Windows 8 yazan çubuğa tıklayıp "Windows 7" yi seçin, uygula ve tamama tıkladıktan sonra sorununuz çözülecektir. Ben bu şekilde discorddaki delay sorununu çözdüm.
Discord sorunu çözüm.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı