Discord destek ekibi ne zaman geri döner?

Discord politikaları gerçekten çok yanlış işliyor. NSFW profil koyanları banlamayıp bu tarz boş banlar atan politika izlemeye devam ederlerse yavaş yavaş kullanıcılar başka platformlara kayacak. 2017'den beri aynı hesaptayım kapansa üzülürüm şahsen.

Zaten öyle, umarım bir çare bulurlar buna.

Tam olarak ban sebebi nedir anlamadım? Yaş sınırı mı getirler yoksa panel muhabbetlerinden mi?
Yukarıda yazdığım gibi, yaş sınırından.

Merhaba, Discord hesabım benim bir arkadaşa yaşımı yanlış yazdım. Küsünce o da mesajı reportladı destek ekibine. Mesaj attım 4. gün hala dönen yok.
Yaşınızı nasıl yanlış yazıyorsunuz ki ? O hesabı açmazlar unutun.

Merhaba, Discord hesabım benim bir arkadaşa yaşımı yanlış yazdım. Küsünce o da mesajı reportladı destek ekibine. Mesaj attım 4. gün hala dönen yok.
Hocam siz o hesabı gözden çıkarın destek ekibi baksa bile sizden kimlik vesaire istiyecekler. Bu forumdaki herkese tavsiyem yaşınızı ne olursa olsun yazmayın şakasına bile he kanka bende 5 yaşındayım yazarsanız hesabınız devre dışı bırakılır.

Sizden kimlik ile fotoğraf isterler muhtemelen, hâlâ bir umut var.

Tek rakam vermedim.

Sizden kimlik ile fotoğraf isterler muhtemelen, hâlâ bir umut var.

Kimlik fotosu da attım T.C. kapalı şekilde.

Selfie çekmeniz lazım kimlik fotosu ile beraber, ardından tickettan yaşımı güncelle deyip dönüş yapmalarını bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…