Discord destek ekibi ne zaman geri döner?

Discord açığı var normalde küçüklerin kullanması yasak sana bir şey soruyolar örnek bugün okula kaç kişi geldi? Sende diyosun 5 o mesajını duzenleyip yaşın kaç yapıyor? Sorusunu ve şikayet ediyor küçük bu diye patliyorsun.
Discord politikaları gerçekten çok yanlış işliyor. NSFW profil koyanları banlamayıp bu tarz boş banlar atan politika izlemeye devam ederlerse yavaş yavaş kullanıcılar başka platformlara kayacak. 2017'den beri aynı hesaptayım kapansa üzülürüm şahsen.
 
Discord politikaları gerçekten çok yanlış işliyor. NSFW profil koyanları banlamayıp bu tarz boş banlar atan politika izlemeye devam ederlerse yavaş yavaş kullanıcılar başka platformlara kayacak. 2017'den beri aynı hesaptayım kapansa üzülürüm şahsen.
Zaten öyle, umarım bir çare bulurlar buna.

Tam olarak ban sebebi nedir anlamadım? Yaş sınırı mı getirler yoksa panel muhabbetlerinden mi?
Yukarıda yazdığım gibi, yaş sınırından.
 
Merhaba, Discord hesabım benim bir arkadaşa yaşımı yanlış yazdım. Küsünce o da mesajı reportladı destek ekibine. Mesaj attım 4. gün hala dönen yok.
Hocam siz o hesabı gözden çıkarın destek ekibi baksa bile sizden kimlik vesaire istiyecekler. Bu forumdaki herkese tavsiyem yaşınızı ne olursa olsun yazmayın şakasına bile he kanka bende 5 yaşındayım yazarsanız hesabınız devre dışı bırakılır.
 
Büyük ihtimale yaşınızı yanlış yazmadınız ama söyleme utanıyorsunuz, bu Discord'da çıkan yeni bir olay, siz bir mesaj yazarken mesaj yaşla ilgili bile olmasa onu raporlayıp ban atabiliyorlar. O yüzden tek rakam ile cevap vermek yerine cümle içinde kullanın, o hesap artık gitti.

Tek rakam vermedim.

Sizden kimlik ile fotoğraf isterler muhtemelen, hâlâ bir umut var.

Kimlik fotosu da attım T.C. kapalı şekilde.
 
Selfie çekmeniz lazım kimlik fotosu ile beraber, ardından tickettan yaşımı güncelle deyip dönüş yapmalarını bekleyin.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı