Discord destek ekibi ne zaman geri dönüş sağlar?

Hocam 3 günde aldım ama açmadılar, çünkü kimliğin fotoğrafını atmadım.
Benimde şöyle oldu 5 gün önce devre dışı bırakıldı hesap o gün verdikleri linkten açtım ticket 1 gün bekledim cevap alamayınca mail'den atayım bir de dedim daha ayrıntılı açıklama yaptım ve mesajımın olduğu ss'i falanda ekledim,kimliğimi birde selfie ekledim mail'den attığıma çözüldü demişler ama hesaba yine giremedim dün sonra o ticket'a şöyle yazdım "Sorunumun çözüldüğünü söylediniz ama hâlâ hesabıma giriş yapamıyorum? Bana yardım eder misiniz? Yaşadığım sorunu da size kanıtlarla anlattım." Diye cevap bekliyorum şuan umarım açılır
Hocam 3 günde aldım ama açmadılar, çünkü kimliğin fotoğrafını atmadım.

Benim de şöyle oldu 5 gün önce devre dışı bırakıldı hesap o gün verdikleri linkten açtım ticket 1 gün bekledim cevap alamayınca Mail'den atayım bir de dedim daha ayrıntılı açıklama yaptım ve mesajımın olduğu SS'i falan da ekledim, kimliğimi bir de selfie ekledim Mail'den attığıma çözüldü demişler ama hesaba yine giremedim dün sonra o Ticket'a şöyle yazdım "sorunumun çözüldüğünü söylediniz ama hâlâ hesabıma giriş yapamıyorum? Bana yardım eder misiniz? Yaşadığım sorunu da size kanıtlarla anlattım." diye cevap bekliyorum şu an umarım açılır.

Açılır tahminimce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı