Discord dev badge almak için her şeyi yaptım botumu yaptım. 2 gün içerisinde komut yazıp botu aktif de tuttum ama bu kısma geldiğimde Support server seç diyor ve burada hiçbir seçenek gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor? (sunucumun topluluğu aktif)
Discord dev badge almak için her şeyi yaptım botumu yaptım. 2 gün içerisinde komut yazıp botu aktif de tuttum ama bu kısma geldiğimde Support server seç diyor ve burada hiçbir seçenek gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor? (sunucumun topluluğu aktif)
O eski rozetin şartıydı hocam. Yenisinde son 1 ay içinde / işaretiyle en az bir komut yazılması dışında gereksinimi yok. Ayrıca Support server için de gereksinim yok. Herhangi bir topluluk sunucusu kabul oluyor.
O eski rozetin şartıydı hocam. Yenisinde son 1 ay içinde / işaretiyle en az bir komut yazılması dışında gereksinimi yok. Ayrıca Support server için de gereksinim yok. herhangi bir topluluk sunucusu kabul oluyor.
Rica ederim. Yeni rozetin tasarımı farklı. Herkes kolayca alabildiği için pek bir olayı yok. Eskisini alamayanların gönlünü yapmak için böyle bir rozet çıkardıklarını düşünüyorum.